1 Φεβρουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Άγριες Μέλισσες: Ο παράνομος έρωτας

Ένα ακόμα πρόσωπο που θα βρεθεί στο Διαφάνι και θα προκαλέσει εξελίξεις στην ιστορία των «Άγριων Μελισσών».

Η Ζωή Μεγαρίτη είναι η σύζυγος του Ακύλα που -όπως πρώτα έχουμε αναφέρει στο newsit.gr- είναι εργολάβος, με  ισχυρές  σχέσεις με την κυβέρνηση  των συνταγματαρχών, αφού είναι και ιδρυτής της παρακρατικής οργάνωσης των Αβάντων. Στο πλευρό του λοιπόν η Ζωή που για χρόνια ζει μέσα σε έναν γάμο που την καταπιέζει και την κάνει να ασφυκτιά. Σύντομα όμως, θα βρει  παρηγοριά σε έναν απαγορευμένο έρωτα…

Ο έρωτάς της θα μπει στο στόχαστρο και θα αποτελέσει παγίδα τόσο για την ίδια όσο και για τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε. Υπερπροστατευτική με τον γιο της, τον Λευτέρη, προσπαθεί να είναι πάντα η φωνή της συμφιλίωσης ανάμεσα σε εκείνον και τον πατέρα του. Ο επικείμενος γάμος της κόρης της με τον Μελέτη δεν την βρίσκει σύμφωνη, αλλά πάνω απ’ όλα την ενδιαφέρει η ευτυχία της κόρης της. Η μετακόμιση της οικογένειάς της στο Διαφάνι δεν ήταν στις προτεραιότητές της, αλλά σύντομα θα βρεθεί και η ίδια στο επίκεντρο καθώς ο άντρας της, ο Ακύλας,  θα δημιουργήσει πολλούς εχθρούς…!

Τη Ζωή Μεγαρίτη θα ενσαρκώσει η Μαρκέλλα Γιαννάτου, με το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη να κρύβει πολλές εκπλήξεις και για αυτή την ηρωίδα της πετυχημένης σειράς. 

To άρθρο Άγριες Μέλισσες: Ο παράνομος έρωτας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy