29 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Άκης Παρασκευόπουλος: Καμία έκπληξη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον Έβρο

Στα ποσοστά των προηγούμενων εκλογών θα κινηθεί η ΝΔ όπως εκτιμά ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Έβρου Άκης Παρασκευόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου του κόμματος και Πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η περιοδεία με την επωνυμία «Θράκη με ορίζοντα το 2030» θα περιλαμβάνει ένα πολυπληθές κυβερνητικό κλιμάκιο  το οποίο θα συνοδεύει τον πρωθυπουργό με σκοπό την παρουσίαση του προγράμματος για την περιοχή της Θράκης. Ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας νέας επίσκεψης του Πρωθυπουργού τους επόμενους μήνες πριν από τις εκλογές.

Κρίνοντας από το έργο που έχει γίνει από το κόμμα τα τελευταία χρόνια αλλά και από τις δημοσκοπήσεις ο κ Παρασκευόπουλος θεωρεί ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις 3 από τις 4 έδρες στον νομό, αναφερόμενος στις εκλογές στις οποίες θα αναδειχθεί κυβέρνηση και όχι σε αυτές της απλής αναλογικής διότι «εκεί δεν μπορείς να έχεις  αυτό το αποτέλεσμα όταν  το ποσοστό σου είναι στο 40%»  όπως  διευκρινίζει. «Στις δεύτερες εκλογές θα αποκατασταθεί η τάξη και η ΝΔ αυτό που έχει κεκτημένο στον Έβρο θα το συνεχίσει εκλέγοντας 3 βουλευτές.»

Αναφορικά με την σύνθεση του ψηφοδελτίου τόνισε ότι και οι τρεις εν ενεργεία βουλευτές ανταποκρίθηκαν άριστα στα καθήκοντα τους και ως εκ τούτου θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο , επομένως υπ’ αυτή την έννοια δεν θα υπάρξει κάποια έκπληξη .

Οι συζητήσεις είναι διαρκείς έχουν γίνει ζυμώσεις , έχουν κατατεθεί προτάσεις, οι οποίες αξιολογούνται από τον πρόεδρο του κόμματος.

«Φαντάζομαι κατέληξε ο κ Παρασκευόπουλος, ότι θα έχουμε θετική αύρα με την προσθήκη και των τριών νέων ονομάτων».]

Ακούστε τις δηλώσεις: Άκης Παρασκευόπουλος, πρόεδρος της ΔΕΕΠ Έβρου

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ