28 Σεπτεμβρίου 2021

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή – Τι έγινε πίσω από τις κάμερες;

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή – Τι έγινε πίσω από τις κάμερες;

Τι δήλωσαν η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή μετά την κοινή τους εμφάνιση στο J2US;

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή έκαναν την ανατροπή το περασμένο Σαββατόβραδο και εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην ίδια σκηνή. Τι συνέβαινε, όμως, πίσω από τις κάμερες;

Αμέσως μετά την κοινή τους εμφάνιση, η Άννα Βίσση δήλωσε στην εκπομπή Ευτυχείτε: «Εσείς τις ζείτε αυτές τις στιγμές, εμείς τις νιώσαμε. Ήταν πολύ ωραίο αυτό που συνέβη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δέσποινα γιατί συναντηθήκαμε εννοείται γιατί θέλαμε και οι δύο πάρα πολύ, γιατί το θέλαμε ειλικρινά. Εμείς δεν είχαμε ποτέ τίποτα. Ήταν κάποιες ίντριγκες που συνέβαιναν. Τις πυροδοτούσαν κάποια πράγματα που ο κόσμος μπορεί να τα έχει ανάγκη, εμείς δεν ξέρω αν τα έχουμε ανάγκη, απλά τα διασκεδάζουμε, πολλές φορές τα αντέχουμε ή τα προσπερνάμε. Σήμερα τη συνάντησή μας τη βρήκα γοητευτική και γλυκιά. Θέλω να πιστεύω ότι μπορώ να συνεργαστώ ακόμα με κάποιους καλλιτέχνες που μου αρέσουν και μία από αυτούς είναι σίγουρα η Δέσποινα».

Με τη σειρά της, η Δέσποινα Βανδή είπε: «Χάρηκα πάρα πολύ που συναντήθηκα με την Άννα και η αλήθεια είναι ότι από το πρώτο λεπτό που συναντηθήκαμε στο σπίτι του Νίκου, προσωπικά αισθάνθηκα τρομερή οικειότητα, καμία δυσκολία στην επικοινωνία, τη θαυμάζω όπως τη θαύμαζα και χρόνια και απόλαυσα πάρα πολύ αυτή τη στιγμή που ήρθε».

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή σε μια τηλεοπτική εμφάνιση που θα μείνει αξέχαστη.

To άρθρο Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή – Τι έγινε πίσω από τις κάμερες; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ