13 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Έβρος: Σκηνές τρόμου έζησε ηλικιωμένος αγρότης

Σκηνές βίας και τρόμου έζησε ηλικιωμένος αγρότης όταν δυο νεαροί αλλοδαποί εισέβαλαν χθες το πρωί (7 του μηνός) στην καλύβα του στο χωριό Καβησός Φερών όπου και τον ξυλοκόπησαν άγρια. Πιο συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από περιγραφές του άτυχου αγρότη, ήταν αρκετά εκνευρισμένοι και του μιλούσαν πολύ άσχημα.

Στην αρχή του ζήτησαν φαγητό τούς έδωσε ό,τι είχε και επειδή δεν τους ήταν αρκετό του έριξαν γροθιές.

Την στιγμή εκείνη, άνθρωπος υπηρεσίας security περνούσε έξω από την καλύβα,μ κι ενώ ο άτυχος αγρότης προσπάθησε να του κάνει νόημα, έγινε αντιληπτός από τους δυο αλλοδαπούς οι οποίοι θύμωσαν περισσότερο και άρχισαν να τον χτυπούν, τον ξάπλωσαν στο κρεβάτι και τον έδεσαν χειροπόδαρα, χτυπώντας τον ταυτόχρονα με ένα κούτσουρο που βρήκαν.

Αμέσως μετα και αφού πήραν την καραμπίνα του ηλικιωμένου αγρότη, ένα κυνηγετικό μαχαίρι τον κλείδωσαν στην καλύβα και αμέσως μετα προσπάθησαν να κλέψουν το αυτοκίνητο του και να φύγουν χωρίς να τα καταφέρουν.

Ο αγρότης αν και χτυπημένος κατάφερε και λύθηκε πήγε στο χωριό ενημέρωσε δικούς του ανθρώπους και την Αστυνομία.

Αργά το απόγευμα κλήθηκε να αναγνωρίσει τους αλλοδαπούς τους οποίους συνέλαβαν σε αγροτική περιοχή άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.

Αύριο Δευτέρα ο αγρότης θα περάσει από ιατροδικαστική εξέταση για να εξακριβωθεί τι ακριβώς έχει.

Ο ίδιος δήλωσε ότι φοβήθηκε πολύ για την ζωή του, ενώ η μικρή κοινωνία του χωριού είναι αρκετά σοκαρισμένη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον άτυχο αγρότη. Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 35 περίπου χρονών θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ