18 Σεπτεμβρίου 2021

Με θερινό σινεμά στο αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης, η αυλαία των Γιορτών Δάσους 2021 στο Καρπενήσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο ανακαινισμένο αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καρπενησίου, έγινε το βράδυ της Δευτέρας (19/7) η πρεμιέρα της εβδομάδας θερινού κινηματογράφου, που εντάσσεται στο πρόγραμμα των “ΓΙΟΡΤΩΝ ΔΑΣΟΥΣ 2021” και διοργανώνεται από τον Δήμο Καρπενησίου και την ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ.

Λόγω του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου, ορίστηκε ανώτατος αριθμός θεατών, ενώ απαραίτητη είναι η χρήση μάσκας, από ενήλικες και παιδιά.

Από τη Δευτέρα 19 έως και την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 θα παιχτούν πέντε ταινίες:

19/7: «Κρατικά Μυστικά»

20/7: «Κοκορόκι: Ο Ήρωας της φάρμας» (παιδικό μεταγλωττισμένο)

21/7: «Η χήρα»

22/7: «Playmobil: The Movie» (παιδικό μεταγλωττισμένο)

23/7: «Overdrive»

«Η ΕΚΕΠΠΠΑ Δήμου Καρπενησίου ανοίγει την αυλαία της θερινής πολιτιστικής περιόδου με κινηματογραφικές προβολές, στο ειδυλλιακό αμφιθέατρο της Βασικής Βιβλιοθήκης Καρπενησίου για μία εβδομάδα. Σας περιμένουμε, από 19 έως 23 Ιουλίου και ώρα 21:00 να ζήσουμε την νοσταλγία του θερινού σινεμά. Καλές προβολές!», αναφέρει η Πρόεδρος της Ε.Κ.Ε.Π.Π.Π.Α.ΔΗ.Κ., Εύη Κονιαβίτη.

Παράλληλα, όπως σημειώνει, σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία για τη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Κυριακή 25/7, στο στάδιο του σχολικού συγκροτήματος· τα συνολικά 1.335 -δωρεάν- εισιτήρια εξαντλήθηκαν εν ριπή οφθαλμού.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ