22 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Έκλεισε η Μαθητική Εστία Καρπενησίου & το Μαγειρείο της, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος σε εργαζόμενη

Στην αναστολή λειτουργίας της Μαθητικής Εστίας και του Μαγειρείου της, όπου παρασκευάζονται τα γεύματα των φιλοξενούμενων μαθητών καθώς και τα γεύματα που προσφέρονται σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη («Γεύματα Αγάπης»), προχώρησε ο δήμος Καρπενησίου, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος σε εργαζόμενη στην κουζίνα.

Η γυναίκα εργάζεται στο Μαγειρείο και διαγνώστηκε θετική. Τεστ ανίχνευσης κορονοϊού έγιναν στο σύνολο του προσωπικού στη Μαθητική Εστία και τα αποτελέσματα αναμένονται. Τα γεύματα έχει αναλάβει, πλέον, ο Βρεφονηπιακός Σταθμός του ΟΑΕΔ, ανακοίνωσε ο δήμος.

Σε σχετική ενημέρωση, ο δήμος Καρπενησίου αναφέρει:

«Ο Δήμος Καρπενησίου, ακολουθώντας το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, προέβη σε αναστολή λειτουργίας της Μαθητικής Εστίας και του Μαγειρείου της όπου παρασκευάζονται τα γεύματα των φιλοξενούμενων μαθητών καθώς και τα γεύματα αγάπης.

Με στόχο να διασφαλιστεί απρόσκοπτα η κοινωνική στήριξη των άπορων συνδημοτών μας, την προετοιμασία των γευμάτων αναλαμβάνει για τις επόμενες ημέρες ο ΒΝΣ του ΟΑΕΔ Καρπενησίου στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης ανταλλαγής υπηρεσιών που έχουμε υπογράψει. Ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση και το προσωπικό του ΒΝΣ για την άμεση ανταπόκριση και την άριστη συνεργασία».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ