«Έκοψε» περιπολικό και το πλήρωσε (+video)

Η παραβίαση του Κ.Ο.Κ. είναι στην καθημερινή βάση των ανεύθυνων οδηγών σε όλο τον πλανήτη. Σε κάποιες χώρες -καλή ώρα, τη δική μας- είναι πιο συχνό φαινόμενο, σε άλλες πιο σπάνιο, ενώ οι Η.Π.Α. βρίσκονται κάπου στη μέση. Παραβιάσεις γίνονται, αλλά η καταγραφή από κάμερες κυκλοφορίας και dash cams φροντίζει να συνετίζει τους «πιλότους», μέσω της νομικής οδού. Ένας οδηγός SUV ωστόσο, δεν χρειάστηκε τίποτα από όλα αυτά, καθώς παρανόμησε μπροστά στα μάτια αστυνομικών.

Δείτε ακόμα: Αστυνομική Huracan κάλυψε 489 χλμ. σε 2 ώρες!

H κάμερα στο ταμπλό του αυτοκινήτου που ακολουθεί το περιπολικό, μας δείχνει να ανάβει πράσινο και τα οχήματα να ξεκινούν. Από απέναντι βλέπουμε αυτοκίνητα να περιμένουν, ώστε να στρίψουν αριστερά. Φανάρι δεν διακρίνεται αν υπάρχει, όμως βάσει περιγραφής στην εν λόγω διασταύρωση ισχύουν οι προτεραιότητες για στρίψιμο, με τα φανάρια να ρυθμίζουν τα ρεύματα κυκλοφορίας. Όπως και να ‘χει, το περιπολικό είχε πράσινο. Ο οδηγός του Grand Cherokee έκρινε σώφρον να αδιαφορήσει για αυτό, «κόβοντας» το Interceptor.

Διαβάστε επίσης: Αγώνας για να αποφύγει την πρέσα Aventador SVJ

Το πλήρωμά του δεν είδε με καλό μάτι την ανευθυνότητα –ενδεχομένως και την ασέβεια- του ανθρώπου στο Jeep, κάνοντας αμέσως δεξιά και παίρνοντας τον στο κατόπι! Δεν ξέρουμε τη συνέχεια, όμως δύσκολα θα τη γλίτωσε με μια απλή επίπληξη…

Δείτε ακόμα: Χάζευε στο κινητό (;) και τα έκανε γυαλιά καρφιά

Well That Wasn’t Very Smart… 🤔 from IdiotsInCars

The post «Έκοψε» περιπολικό και το πλήρωσε (+video) appeared first on AutoGreekNews.

… Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ Read More

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά