6 Φεβρουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Έλληνες πολίτες η Βερόνικα και ο Άλεξ Αντετοκούνμπο

Η Βερόνικα και ο Άλεξ Αντετοκούνμπο πήραν την ελληνική υπηκοότητα, όπως αναφέρει το σημερινό (9/9) Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

Ο Γιάννης, ο Θανάσης κι ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχουν αποκτήσει εδώ κι αρκετό καιρό τα δικά τους διαβατήρια και τώρα ήρθε η σειρά του βενιαμίν της οικογένειας Άλεξ, αλλά και της μητέρας τους, Βερόνικα.

«Έχουν συμβάλλει στην προβολή της Ελλάδας σε όλη την υφήλιο μέσω των αθλητικών επιδόσεων πολύ υψηλού επιπέδου των παιδιών της οικογένειας Γιάννη, Θανάση και Κώστα και έχουν οργανώσει δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα και πρωτοβουλίες αλληλεγγύης για μη προνομιούχες κοινωνικές ομάδες αποδεικνύοντας το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που χαρακτηρίζει αυτήν την σπουδαία οικογένεια μεταναστών η οποία αποτελεί θετικό πρότυπο σεμνότητας, ήθους και σκληρής δουλειάς.

Πολιτογραφούμε τιμητικώς ως Έλληνες πολίτες τους αλλοδαπούς ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΝΚΕΜ του ΙΩΣΗΦ, γεννηθείσα στις 7-4-1965 στη Νιγηρία (ΟΥΜΠΟΥΛΟΥ ΟΥΚΟΥ) και ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΕΜΕΚΑ του ΤΣΑΡΛΣ γεννηθέντα στις 27-8-2001 στην Ελλάδα (Αθήνα)», αναφέρει η Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Το προεδρικό διάταγμα υπογράφουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.

To άρθρο Έλληνες πολίτες η Βερόνικα και ο Άλεξ Αντετοκούνμπο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy