20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Έλλη Κοκκίνου: Γνωστός καλλιτέχνης ζήτησε να μου χαμηλώσουν το μικρόφωνο για να μην ακούγομαι

Έλλη Κοκκίνου: Γνωστός καλλιτέχνης ζήτησε να μου χαμηλώσουν το μικρόφωνο για να μην ακούγομαι

Η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου, σε συνέντευξη που παραχώρησε, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε ένα άσχημο περιστατικό που της συνέβη με πρωταγωνιστή γνωστό καλλιτέχνη.

H γνωστή τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην καλλιτεχνική της πορεία. Ένα απόσπασμα αυτής της συνέντευξης προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή “Love it” με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που έχει βιώσει και η ίδια από πολύ γνωστό συνάδελφό της, όταν εκείνος ζήτησε να χαμηλώσουν το μικρόφωνό της για να μην ακούγεται.

«Τα κλειστά μικρόφωνα και οι τρικλοποδιές υπήρχαν. Δεν είναι το ίδιο όμως με τη σωματική ή τη λεκτική κακοποίηση. Χαμηλωμένα μικρόφωνα πάντα υπήρχαν και τώρα συνεχίζουν να υπάρχουν.

Μου το έκαναν και μένα και μάλιστα το υπέστη από μεγάλο καλλιτέχνη που ζήτησε να χαμηλώσουν το μικρόφωνο για να μην ακούγομαι. Στενοχωριόμουν και έλεγα από μέσα μου “εσύ είσαι φτασμένος καλλιτέχνης, τι ανάγκη έχεις;” ή “εσένα έρχονται να ακούσουν όχι εμένα, γιατί μου το κάνεις αυτό;”».

«Ένιωθα ότι μου κόβουν τα φτερά. Δεν ήμουν ότι η πρώτη ούτε η τελευταία αλλά δεν το εισέπραξα ως βία ή ως κακοποίηση, ήταν εμπάθεια ή ανασφάλεια του άλλου.

Δεν είχα καμία δύναμη αντίδρασης, ήμουν ανυπεράσπιστη. Πέρασαν τα χρόνια, δούλεψα πολύ, ήρθε ο καιρός μου και ξεχώρισα», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Έλλη Κοκκίνου.

To άρθρο Έλλη Κοκκίνου: Γνωστός καλλιτέχνης ζήτησε να μου χαμηλώσουν το μικρόφωνο για να μην ακούγομαι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ