16 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Έσε: «Ήταν η ευκαιρία να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα»

 

Ο Αργεντινός αμυντικός χαφ αναφέρθηκε στην οδηγία που έδωσε στους παίκτες ο Μεντιλίμπαρ, αλλά και την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, τονίζοντας ότι ένα μεγάλο μέρος της νίκης οφείλεται στους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν η στιγμή κι η ευκαιρία να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα και να συνεχίσουμε αυτό που δείχνουμε στα τελευταία παιχνίδια, πως έχουμε ικανότητες. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και μπορέσαμε να κερδίσουμε τον αντίπαλο, όμως υπάρχουν πράγματά που πρέπει να βελτιώσουμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι ώστε στη συνέχεια να είμαστε το ίδιο καλοί».

Για το τι είπε ο Μεντιλίμπαρ στην ομάδα και ήταν πολύ ισορροπημένη: «Η κύρια οδηγία ήταν να μαρκάρουμε τους παίκτες που έβγαιναν από τα άκρα, ώστε να δημιουργήσουμε ένα πλεονέκτημα και να χρησιμοποιήσουμε ως κύριο εργαλείο μας τα γρήγορα κατεβάσματα. Να είναι συγκεντρωμένος ο καθένας στη δουλειά που έχει να κάνει. Ευτυχώς καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό να ακολουθήσουμε αυτή την οδηγία και με μία πολύ ωραία σέντρα του Ροντινέι καταφέραμε να βάλουμε το γκολ. Ήταν μία στιγμή για μας σήμερα που νιώσαμε πολύ μεγάλη ικανοποίηση, έτσι όπως ακριβώς απαιτεί αυτός ο σύλλογος, να τελειώσουμε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι με μία νίκη κι έτσι θέλουμε να είναι κι η συνέχεια».

Για την επιστροφή του κόσμο στα γήπεδα: «Μας είχε λείψει πάρα πολύ η στήριξη του κόσμου. Όλοι ξέρουν πως είμαστε πολύ δυνατοί όταν ο κόσμος μας είναι εδώ. Σήμερα νιώσαμε πολύ μεγάλη ώθηση. Πραγματικά ήταν ένα ωραίο συναίσθημα. Κι ένα πολύ μεγάλο μέρος της νίκης οφείλεται στη βοήθεια του κόσμου».

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ