20 Σεπτεμβρίου 2021

Έφτασαν και στην Αχαΐα τα εμβόλια – Ποιο είναι το πρόγραμμα (pics)

Έφτασαν και στην Αχαΐα τα εμβόλια – Ποιο είναι το πρόγραμμα (pics)

Έφτασαν και στην Αχαΐα οι πρώτες 250 παρτίδες του εμβολίου κατά του κορονοϊού, οι οποίες θα μοιραστούν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών, στον ιατρικό συλλογο και σε ιδιωτικά θεραπευτήρια.

Το φορτηγάκι με το ιατρικό υλικό συνόδευαν δυο περιπολικά και έφτασε στο νοσοκομείο του Ρίου.

Πραγματοποιήθηκαν αλλεπάλληλες συσκέψεις για να είναι όλα στην εντέλεια προκειμένου να κυλήσουν οι εμβολιασμοί όπως έχει ορίσει ο σχεδιασμός.

Σ’υμφωνα με το thebest.gr, οι πρώτοι εμβολιασμοί θα γίνουν το πρωί της Τρίτης. Ο πρώτος που θα εμβολιαστεί είναι ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβελης και θα ακολουθήσουν  οι εμβολιασμοί στο υγειονομικό προσωπικό.

Ο πρώτος υγειονομικός που θα εμβολιαστεί είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο καθηγητης, λοιμωξιολόγος Μάρκος Μαραγκός και ακολούθως θα εμβολιαστούν περίπου 80 άτομα γιατροί και νοσηλευτές.

Μέχρι την Παρασκευή εκτιμάται ότι θα γίνουν και τα 250 εμβόλια της πρώτης φάσης.

Στις 4 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί  να ξεκινήσει ο εμβολιασμός του προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ο Άγιος Ανδρέας» και στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας και από τις  5 Ιανουαρίου θα διανεμηθεί το εμβόλιου και στα υπόλοιπα νοσοκομεία της δυτικής Ελλάδας.

To άρθρο Έφτασαν και στην Αχαΐα τα εμβόλια – Ποιο είναι το πρόγραμμα (pics) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ