3 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ήρθε ο πνευμονολόγος στο Νοσοκομείο Καρπενησίου

Υπογράφηκε χθες, Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020, από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καρπενησίου κ. Δημήτρη Καρατσίκη, η μετάθεση του Πνευμονολόγου στο Νοσοκομείο Καρπενησίου. 

Η κάλυψη της θέσης Πνευμονολόγου στο Νοσοκομείο Καρπενησίου έρχεται σε μία περίοδο που είναι απολύτως απαραίτητη η συγκεκριμένη ειδικότητα, καθώς και στην Ευρυτανία, πλέον, υπάρχουν δεκάδες επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού.

Οι υπηρεσίες του γιατρού στο Νοσοκομείο της πόλης μας θα είναι πολύτιμες. 

Πρόκειται για τον ιατρό ΚΑΛΟΓΗΡΑΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, Επιμελητή Α’ Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας, ο οποίος μετατίθεται από το Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης “ΒΟΤΣΑΝΕΙΟ” στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργού Υγείας, κ. Κικίλια, από τις 3/11/2020, όπως αποκλειστικά έγραψαν την Τετάρτη 4/11/2020, τα Ευρυτανικά Νέα.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Καρατσίκης για να «ξεμπλοκάρει» -λόγω ενστάσεων- από τη γραφειοκρατία τη μετάθεση  του γιατρού -ο οποίος έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να μετατεθεί στο Νοσοκομείο Καρπενησίου- στην τροποποίηση του οργανισμού λειτουργίας του Νοσοκομείου που πρόσφατα εγκρίθηκε, πρόσθεσε και δεύτερη οργανική θέση Πνευμονολόγου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ