24 Σεπτεμβρίου 2021

Αγία Βαρβάρα: Καρέ καρέ η έφοδος των ΕΚΑΜ στο σπίτι που είναι ταμπουρωμένος άνδρας

Αγία Βαρβάρα: Καρέ καρέ η έφοδος των ΕΚΑΜ στο σπίτι που είναι ταμπουρωμένος άνδρας

Έφοδο στο οίκημα στο οποίο είναι ταμπουρωμένος ένας άνδρας που ενεπλάκη νωρίτερα σε περιστατικό με άλλους δυο κάνουν αυτή την ώρα άνδρες των ΕΚΑΜ στην Αγία Βαρβάρα. Οι αστυνομικοί ψάχνουν σπίτι σπίτι το οίκημα.

Στο περιστατικό στην Αγία Βαρβάρα ενεπλάκη ένας Ρομά (ο άνδρας που έχει ταμπουρωθεί στο σπίτι του) και δυο ομογενείς, με τον πρώτο να πυροβολεί στον αέρα και τους άλλους δυο που βρίσκονταν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο να προσπαθούν να διαφύγουν. 

Το χρονικό της συμπλοκής

Οι άνδρες μέσα στο αυτοκίνητο σταμάτησαν κοντά στη συμβολή των οδών Βουτένης και Στρατηγού Μακρυγιάννη. Άρχισαν να συζητηθούν αλλά οι τόνοι ανέβηκαν με αποτέλεσμα η συζήτηση να εξελιχθεί σε καυγά. Ο άνδρας έξω από το αυτοκίνητο είχε μια καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε στον αέρα τρεις φορές. 

Click4More Πυροβολισμοί στην Αγία Βαρβάρα: Ταμπουρώθηκε σπίτι του ο άνδρας που πυροβόλησε

Έντρομος ο οδηγός του αυτοκινήτου, έβαλε μπροστά και πάτησε γκάζι για να φύγει από το σημείο, αλλά έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα και κατά την πρόσκρουση να τραυματιστεί στο κεφάλι ο συνοδηγός του. 

Ο άνδρας που πυροβόλησε έφυγε από το σημείο και κλείστηκε στο σπίτι του. 

Στην Αγία Βαρβάρα, στο σημείο όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί, έφτασαν άνδρες των ΕΚΑΜ και ασθενοφόρο που παρέλαβε τον τραυματία. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, οδηγήθηκε στο τμήμα. 

Ο άνδρας που πυροβόλησε και είναι “γνωστός” την αστυνομία, έχει ταμπουρωθεί στο σπίτι του και αρνείται να παραδοθεί. Στο σημείο βρίσκεται και ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας. 

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

To άρθρο Αγία Βαρβάρα: Καρέ καρέ η έφοδος των ΕΚΑΜ στο σπίτι που είναι ταμπουρωμένος άνδρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ