26 Φεβρουαρίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αγρίνιο: Έδειρε γιατρό με λαβή καράτε για ένα rapid test – Τι λέει ο διευθυντής Κέντρου Υγείας Αιτωλικού

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που σημειώθηκε στο Αγρίνιο, όταν μια γυναίκα, γνώστης πολεμικών τεχνών, επιτέθηκε σε γιατρό ρίχνοντάς της κλωτσιά στο στήθος, επειδή της ζήτησε να κάνει… rapid test.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη (18.11.2021) στο χωριό των Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου, στο περιφερειακό ιατρείο Νεοχωρίου, με την αστυνομία να προχωρά στον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος της 18χρονης και του πατέρα της για πρόκληση σωματικής βλάβης και εξύβριση.

Η νεαρή φέρεται να έκανε λαβή καράτε στη γιατρό και να την χτύπησε με κλωτσιά στο στήθος ενώ ο πατέρας της κατηγορείται για απειλή.

Πατέρας και κόρη μετέβησαν για εξέταση της 18χρονης στο ιατρείο καθότι είχε παρουσιάσει κάποια συμπτώματα τα οποία έχρηζαν διερεύνησης.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Αναγνωστόπουλο, διευθυντή κέντρου υγείας Αιτωλικού, πατέρας και κόρη ήταν και οι δύο αρνητές, με τη γιατρό να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Η κοπέλα με στυλ καράτε χτύπησε τη γιατρό κάτω από το στήθος. Η γιατρός έπεσε στο δάπεδο όπου χτύπησε στο γόνατο και στο κεφάλι της. Μετά ήρθε στο κέντρο Υγείας Αιτωλικού όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μετά πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα όπου υποβάλαμε μήνυση. Ήταν αρνητές του κορονοϊού και οι δύο. Η γιατρός είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και της έχω δώσει αναρρωτική άδεια για να συνέλθει. Περίμενα ένα τηλέφωνο και μία συγγνώμη ανθρώπινη. Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα απ’ όλα αυτά», ανέφερε ο κ. Αναγνωστόπουλος.

To άρθρο Αγρίνιο: Έδειρε γιατρό με λαβή καράτε για ένα rapid test – Τι λέει ο διευθυντής Κέντρου Υγείας Αιτωλικού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ