16 Μαΐου 2022

Ανεξαρτητοποιήθηκε και 3ος δημοτικός σύμβουλος στα Άγραφα. Αυτή τη φορά από την “Ομάδα Μπαμπαλή”. Τι αναφέρει στην επιστολή της

Ανεξαρτητοποιήθηκε και 3ος δημοτικός σύμβουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων.  Αυτή την φορά από τη δημοτική ομάδα Μπαμπαλή. Πρόκειται για την δημοτική σύμβουλο κα Διώτη Αργυρώ.

Στην επιστολή της που έστειλε στο Δήμαρχο Αγράφων κ. Αλέξη Καρδαμπίκη, όπως και στον επικεφαλής της πρώην Δημοτικής της ομάδας κ. Θεόδωρο Μπάμπαλη, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί.

«Πιστεύω πως οφείλουμε άπαντες να συνεργαζόμαστε και να ενισχύουμε τις προσπάθειες της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής κάθε φορά που αυτές κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση και να ασκούμε κριτική σε όσα δε συμφωνούμε”, δηλώνει μεταξύ άλλων.

Όπως έγραψαν τα Ευρυτανικά Νέα, η κα Διώτη ήταν η μοναδική από την συνασπιζόμενη αντιπολίτευση, που την προηγούμενη Κυριακή 16/1, έδωσε το παρών στο δημοτικό συμβούλιο το οποίο όμως αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας.

“ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ”

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κίνησή της, ήταν «αναμενόμενη» από μερίδα της αντιπολίτευσης. «Το περιμέναμε» δηλώνουν σε συνομιλητές τους.

Να σημειωθεί ότι άλλοι δυο δημοτικοί σύμβουλοι, από την δημοτική ομάδα της κας Χρύσας Σουλιώτη, ανεξαρτητοποιήθηκαν το καλοκαίρι και στην συνέχεια στηρίζουν τις αποφάσεις του δημάρχου.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ’’»

Με την παρούσα επιστολή μου δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από την Δημοτική Παράταξη “Ανανέωση-Προοπτική” διότι πιστεύω ακράδαντα πως τα τοπικά προβλήματα αντιμετωπίζονται μόνο με τη μέγιστη ενωτική προσπάθεια, με διάθεση συνεργασίας και συγκλίσεων από όλους τους εμπλεκόμενους, χωρίς παραταξιακές σκοπιμότητες και εγωιστικές εμμονές.

Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση είναι οι ίδιοι με εκείνους που με ώθησαν να κατέλθω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις Εκλογές του 2019. Η αγάπη για τον τόπο μου και η αγωνία μου για το μέλλον του.

Η επαναλαμβανόμενη απουσία της Δημοτικής ομάδας που ανήκα από τις κρισιμότερες συγκλίσεις των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως αυτή της εκλογής του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της εκλογής των μελών της Οικονομικής Επιτροπής, προκειμένου να αποτελέσει τροχοπέδη στη λειτουργία του Δήμου, ήταν αυτό που με ώθησε περισσότερο στην σημερινή μου απόφαση.

Γνωρίζω τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μου και επιθυμώ να συμβάλλω στην επίλυση τους. Όμως τα προβλήματα λύνονται με δουλειά, με παρουσία και δράση, όχι με στείρα αντιπολίτευση ούτε με διαρκή άρνηση σε όλα. Επίσης πιστεύω πως οφείλουμε άπαντες να συνεργαζόμαστε και να ενισχύουμε τις προσπάθειες της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής κάθε φορά που αυτές κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση και να ασκούμε κριτική σε όσα δε συμφωνούμε. Έτσι μόνο γινόμαστε χρήσιμοι για τον τόπο μας και έτσι δικαιώνουμε την επιλογή όσων μας τίμησαν με την ψήφο τους. 

Τέλος, θέλω να κάνω σαφές πως από τη θέση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συμβούλου θα συνεχίσω να παλεύω για το καλό του τόπου μου με όσες δυνατότητες μου παρέχει το νομοθετικό πλαίσιο και για όσα πίστεψα και πιστεύω ότι αξίζει ο τόπος μας και του το χρωστάμε.

Με εκτίμηση,

Διώτη Αργυρώ

Δημοτική Σύμβουλος”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ