16 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΕΚ: Τα δύο κτίρια της «Αγιά Σοφιάς» ψηλώνουν και η Ένωση καλεί τον κόσμο να τα ονομάσει (pics)

ΑΕΚ: Τα δύο κτίρια της «Αγιά Σοφιάς» ψηλώνουν και η Ένωση καλεί τον κόσμο να τα ονομάσει (pics)

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε στα socila media φωτογραφίες από τα δύο κτίρια στο γήπεδο της «Αγιά Σοφιάς» που θα στεγάσουν τα γραφεία του συλλόγου και το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού καλώντας τους φιλάθλους της ομάδας να συμμετάσχουν σε διαδικτυακή ψηφοφορία για την ονομασία τους.

Στη θέση του ιστορικού «Νίκος Γκούμας» δεν ορθώνεται απλώς ένα νέο γήπεδο. Κατασκευάζεται ένα υπερσύγχρονο κτιριακό συγκρότημα, που θα αποτελέσει το «γενικό αρχηγείο» της ΑΕΚ. Η ΠΑΕ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τις πρόσφατες φωτογραφίες από τα δύο κτίρια που βρίσκονται βόρεια και νότια της «Αγιάς Σοφιάς» και αποτελούν πολύ σημαντικό μέρος του έργου. Όπως φαίνεται, ο σκελετός είναι ήδη έτοιμος τόσο στο μεγαλύτερο κτίριο, 4000τμ, που βρίσκεται μπροστά από την παλιά «σκεπαστή», όσο και σε αυτό των 2000 τμ πίσω από την παλιά «Θύρα 21» με θέα στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας.

Το πρώτο θα στεγάσει τα εκθέματα των Μουσείων Προσφυγικού Ελληνισμού και Ιστορίας της ΑΕΚ καθώς και όλους τους εμπορικούς χώρους του νέου γηπέδου, καφετέρια, εστιατόριο, το επίσημο κατάστημα του συλλόγου. Στο δεύτερο θα μεταφερθούν τα γραφεία της ΠΑΕ, που σήμερα βρίσκονται στην οδό Ολύμπου, ακριβώς απέναντι από την κεντρική είσοδο του ΟΑΚΑ. Οι εργασίες στο εσωτερικό των κτιρίων θα αρχίσουν άμεσα και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο 2021. Μάλιστα οι άνθρωποι της ΑΕΚ αντιλαμβανόμενοι την τεράστια συμβολική σημασία που έχει το μεγάλο κτίριο, αποφάσισαν να του δώσουν όνομα, το οποίο θα αποφασίσουν οι φίλοι της ομάδας, σε σχετική καμπάνια που θα ξεκινήσει σύντομα.

 

Πρότεινε τώρα, εσύ, μέσα από τα Instagram stories του επίσημου λογαριασμού της ΠΑΕ ΑΕΚ το όνομα του κτιρίου στο Νότιο…

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ 

«Η ολοκλήρωση της κατασκευής των δύο ξεχωριστών ιδιόκτητων κτιριακών εγκαταστάσεων, ταυτόχρονα με το νέο μας σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια, σηματοδοτεί μία νέα εντελώς ξεχωριστή πραγματικότητα για την ΠΑΕ ΑΕΚ!

Και αυτό γιατί πρόκειται για δύο -εκτός του γηπέδου- κτίρια συνολικού εμβαδού 6.000 τ.μ., που θα αποτελούν σημαντικά και καινούργια -για πρώτη φορά στην ιστορία της- περιουσιακά στοιχεία της κιτρινόμαυρης εταιρίας.

Το πρώτο (πάνω φωτό) και μεγαλύτερο στο νότιο πέταλο, πίσω από την παλιά σκεπαστή, 4.000 τ.μ. (θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί ένα αυτόνομο εμπορικό κέντρο) είναι αυτό που θα στεγάσει τα δύο μουσεία (του Προσφυγικού Ελληνισμού και της ιστορίας της ΑΕΚ), το εστιατόριο, το νέο υπερσύγχρονο AEK shop και όλες τις υπόλοιπες χρήσεις του γηπέδου.

Το δεύτερο (κάτω φωτό) στην… πλάτη του γηπέδου, στο πέταλο της Θύρας 21 με θέα στο πανέμορφο Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, 2.000 τ.μ. θα είναι αυτό που θα στεγάσει τα νέα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μία ομάδα της προσφυγιάς, που ρίζωσε στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας από το 1930, για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αποκτήσει ιδιόκτητα γραφεία και μάλιστα όχι σε κάποιο κτίριο του Λεκανοπεδίου, αλλά εντός της ιστορικής της έδρας».

 

Η ολοκλήρωση της κατασκευής των δύο ξεχωριστών ιδιόκτητων κτιριακών εγκαταστάσεων, ταυτόχρονα με το νέο μας σπίτι στη…

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020

To άρθρο ΑΕΚ: Τα δύο κτίρια της «Αγιά Σοφιάς» ψηλώνουν και η Ένωση καλεί τον κόσμο να τα ονομάσει (pics) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ