26 Οκτωβρίου 2021

ΑΕΚ: Χορηγήθηκε άδεια λειτουργίας στο γήπεδο Άνω Λιοσίων

Στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων «μπαίνει» και επίσημα η μπασκετική ΑΕΚ.

Όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα των «κιτρινόμαυρων», με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής,  χορηγήθηκε άδεια λειτουργίας στο γήπεδο των δυτικών προαστίων της Αττικής.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει τα εξής:

«Ακόμη μία ιστορική ημέρα καταγράφεται στη διαδρομή της ΑΕΚ BC της νέας εποχής. Ύστερα από επίπονες και συντονισμένες ενέργειες του Οργανισμού μας, το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, στην Οδό Κωνσταντινουπόλεως 59, του Δήμου Φυλής, το (νέο) “σπίτι” μας, απέκτησε άδεια Λειτουργίας.

Με απόφαση της Περιφέρειας Aττικής, στις 16/09/21, χορηγήθηκε άδεια, “η εν θέματι αθλητική εγκατάσταση κρίνεται κατάλληλη, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της κείμενης νομοθεσίας”, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση.

Η AEK BC ευχαριστεί το σύνολο του προσωπικού της πληθώρας των κρατικών υπηρεσιών, που συνεργάστηκαν άψογα και υποδειγματικά μαζί μας επί 14 μήνες, προκειμένου να επιτευχθεί το τιτάνιο έργο του εντοπισμού και αποκατάστασης όλων των κωλυμάτων.

Η AEK BC ευχαριστεί, επίσης, και όλους όσοι προσπάθησαν με εμμονή και επιμονή να ορθώσουν ανυπέρβλητα γραφειοκρατικά και πάσης άλλης φύσεως εμπόδια, καθώς μας δίνουν επιπλέον κίνητρο να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας».

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ