6 Φεβρουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Αιχμηρή η Βάνα Μπάρμπα: “Μήπως παίρνει η μπάλα ανθρώπους που δεν έχουν τόσο τεράστιο φταίξιμο;”

Αιχμηρή η Βάνα Μπάρμπα: “Μήπως παίρνει η μπάλα ανθρώπους που δεν έχουν τόσο τεράστιο φταίξιμο;”

Στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και στον Κώστα Τσουρό μίλησε η Βάνα Μπάρμπα για τις καταγγελίες κακοποίησης στον χώρο του θεάματος ενώ ανέφερε και κάποιες ενστάσεις που έχουν.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Βάνα Μπάρμπα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι πολύ δυσάρεστη αυτή η κατάσταση. Από τη μία υπάρχει η θετική πλευρά ότι ο κόσμος μιλάει, τα κορίτσια νιώθουν ότι δεν έχουν πλέον φόβο και έτσι όλη αυτή η κατάσταση είναι σαν μια αλυσίδα. Το αρνητικό της κατάστασης που με τρομάζει είναι ότι
λοιδορούνται άνθρωποι μες στο χώρο που δεν ξέρουμε κατά πόσο φταίνε».

«Αυτό που με ενοχλεί είναι το ότι μέσα από τα social media έχει γίνει ένα μεγάλο τηλεδικαστήριο από τον κόσμο του οποίου αύριο θα είμαστε και εμείς θύματα. Δεν αμφισβητώ τα κορίτσια που γνωρίζω πάρα πολύ καλά, αλλά μήπως όλο αυτό το κίνημα παίρνει η μπάλα και ανθρώπους που ίσως να μην φταίνει;» πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός. «Δεν γνωρίζω ποιο είναι δίκιο και ποιο είναι άδικο».

«Είναι πολύ εύκολο μέσα από τα social media να κατηγορίσεις κάποιον γιατί δεν κοστίζει και τίποτα. Στο δικαστήριο όμως είναι ψευδορκία».

To άρθρο Αιχμηρή η Βάνα Μπάρμπα: “Μήπως παίρνει η μπάλα ανθρώπους που δεν έχουν τόσο τεράστιο φταίξιμο;” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy