6 Φεβρουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Ακόμα πιο σκληροτράχηλη η νέα Mercedes G-Class

Εν μέσω παρουσιάσεων ηλεκτρικών μοντέλων και της EQG, η Mercedes δεν παρέλειψε να κοσμήσει το περίπτερό της στην Έκθεση του Μονάχου με την ανανεωμένη G-Class, που διακρίνεται για την ακόμα πιο σκληροτράχηλη εμφάνιση.{loadposition ekka}

To χαρακτηριστικό αυτό είναι ίδιο της νέας έκδοσης Professional Line, στο στάνταρ εξοπλισμό της οποίας περιλαμβάνονται οι μαύρες πεντάκτινες ζάντες των 18 ιντσών, τα φαρδύτερα all terrain ελαστικά, οι λασπωτήρες πίσω από αυτά και τα προστατευτικά στα εμπρός φανάρια. Ως γνήσιο γερμανικό μοντέλο βέβαια, ο προαιρετικός εξοπλισμός συνεχίζει για όσο τραβάει η καρδιά του υποψήφιου αγοραστή. Για την G-Class Professional Line σημαίνει σχάρα οροφής με δυνατότητα ανάπτυξης σκηνής, εφεδρικό τροχό εξωτερικά της 5ης πόρτας με κάλυμμα, σκάλα, μαύρους προφυλακτήρες, σκαλοπάτια, καθρέπτες και σήμα (μέρος του πακέτου Night Package) και το χαρακτηριστικό Magno Orange χρώμα για το αμάξωμα.

Πέρα από αυτά, όλες οι εκδόσεις της ανανεωμένης G-Class διατίθενται με σκούρα κρύσταλλα για τα πίσω παράθυρα και ambient φωτισμό με 64 διαφορετικές αποχρώσεις. Η Mercedes δεν ανακοινώνει αλλαγές στα μηχανικά μέρη ή την γκάμα των κινητήρων, οπότε η προσφορά των δυο εξακύλινδρων ντίζελ (G350d και G400d) και των ισάριθμων V8 βενζίνης (G500 και AMG G63) συνεχίζουν κανονικά.

The post Ακόμα πιο σκληροτράχηλη η νέα Mercedes G-Class appeared first on AutoGreekNews.

… Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy