4 Δεκεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Αλιβέρι: Αυτοκίνητο «έφυγε» στο ποτάμι (pics)

Αλιβέρι: Αυτοκίνητο «έφυγε» στο ποτάμι (pics)

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ένας νεαρός οδηγός το μεσημέρι του Σαββάτου, που έχασε για άγνωστους λόγους τον έλεγχο του ΙΧ αυτοκινήτου του στον περιφερειακό δρόμο στο Αλιβέρι στο ρεύμα προς Χαλκίδα, με αποτέλεσμα να φέρει αρκετές τούμπες και να εκτραπεί σε παρακείμενο ποτάμι με διαφορά ύψους από το οδόστρωμα τουλάχιστον 4 μέτρα.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, στο σημείο κατέφτασε άμεσα και περιπολικό του ΑΤ  Αλιβερίου ενώ άμεση ήταν η κινητοποίηση της ομάδας Διάσωσης Εύβοιας – Rescue Team 312 η οποία μετέφερε τον νεαρό το ΚΥ Αλιβερίου.

Ο νεαρός ευτυχώς δεν εγκλωβίστηκε ενώ φορούσε ζώνη ασφαλείας και μπόρεσε αμέσως να βγει, από το σπασμένο παράθυρο με κάποια τραύματα.

Μετά τον προληπτικό έλεγχο που υποβλήθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χαλκίδας προληπτικά για αξονική τομογραφία.

Στην συνέχεια μέλη της S.A.R – 312 σε συνεργασία με την Αστυνομία ρύθμιζαν την κυκλοφορία για την ασφαλή διέλευση των διερχομένων οχημάτων, και για λίγη ώρα έκλεισαν το ένα ρεύμα κυκλοφορίας προς Χαλκίδα, για να μπορέσει ο γερανός να σηκώσει το όχημα από το ποτάμι και να το παραλάβει η οδική βοήθεια.

To άρθρο Αλιβέρι: Αυτοκίνητο «έφυγε» στο ποτάμι (pics) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ