3 Οκτωβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Ανακοινώθηκε το Περιφερειακό ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης του ΚΚΕ με τον Κώστα Μπασδέκη – ΤΑ 8 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Με οκτώ Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, το ανώτερο που προβλέπει ο νόμος για την Ευρυτανία, κατατέθηκε το Περιφερειακό Ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης του ΚΚΕ, με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Κώστα Μπασδέκη.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΣΔΕΚΗ 

  1. Αθανασιάδου Ελένη, απόφοιτος του τμήματος ΔΕΟΠΣ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας, Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Ευρυτανίας.
  2. Βούρτσας Γεώργιος, από τη Κρέντη. Δασολόγος με μεταπτυχιακό στη διαχείριση περιβάλλοντος. Δασάρχης Κιλκίς.
  3. Γιαννούλης Γιάννης, αγρότης από τη Βαλαώρα. Πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αγράφων.
  4. Γκορόγιας Δημήτριος, συνταξιούχος ΟΤΕ. Δημοτικός Σύμβουλος Καρπενησίου, Πρόεδρος του Σωματείου ΙΚΑ (ΕΦΚΑ) Ευρυτανίας.
  5. Νταβαρίνου Σοφία, από τα Τοπόλιανα. Εργάτρια.
  6. Σώκου Ζωή, από τη Δομνίστα. Πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Φάρμακο.
  7. Τσούτσουρας Νίκος, από τον Γαύρο. Κτηνοτρόφος. Ιδρυτικό μέλος του υπό σύσταση Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Καρπενησίου.
  8. Φλώρος Ξενοφώντας, από το Κρίκελλο. Απόφοιτος του ΕΜΠ και διδάκτωρ του Πολυτεχνείου της Ζυρίχης. Εργάζεται σε εταιρεία κυβερνοασφάλειας με ειδικότητα στην ανάλυση δεδομένων και τους αλγόριθμους μηχανικής μάθησης.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ