21 Μαρτίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Ανανεωμένη Ανάβαση Αιγείρας, νέα ημερομηνία

Το αθλητικό σωματείο ΦΙΛ.Μ.Π.Α. (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας), μετά από απόφαση της ΕΠ.Α. ΟΜΑΕ έχει αναλάβει να διοργανώσει τη 12η Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας-Δημήτρης Μυλωνάς, αγώνα αυτοκινήτων του Κυπέλλου Νοτίου Ελλάδος 2022. Η αρχική ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα ήταν στις 26 – 27 Μαρτίου 2022, η οποία όμως θα αλλάξει και θα ανακοινωθεί στο άμεσο μέλλον. Το Α.Σ. ΦΙΛΜΠΑ σεβόμενο την απόφαση για αποχή των αγωνιζομένων, ζήτησε από την ΕΠ.Α. ΟΜΑΕ αλλαγή ημερομηνίας, η οποία και την αποδέχθηκε. Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα, ενημερώνει όλους τους φίλους αγωνιζόμενους, αλλά και λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, πως θα πράξει τα δέοντα για μία άρτια και ασφαλή διοργάνωση. Στο άμεσο επόμενο διάστημα, θα τοποθετηθούν ακόμα 300 μέτρα στηθαίων ασφαλείας (μπαριέρες) που θα φτάσουν το συνολικό μήκος των σχεδόν 4 χιλιομέτρων. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα υπάρξει σημείο με τριπλό στηθαίο (μπαριέρα), ενώ πάνω από 6000 m2 ασφαλτοτάπητα θα αντικατασταθούν.

Η εκκίνηση του αγώνα αλλάζει και μεταφέρεται 150 μέτρα πιο πίσω, μετατρέποντας το «S» στην Κ0, πλέον σε ένα από τα «δύσκολα» σημεία. Το warm up από 800 μέτρα γίνεται 600, ενώ το συνολικό μήκος της διαδρομής γίνεται 3200 μέτρα. Οι απονομές του αγώνα, θα διεξαχθούν μέσα στον ιστορικό χώρο, του ανεκτίμητης αξίας Αρχαίου Θεάτρου της Αιγείρας, που βρίσκεται στα 150 μέτρα από το parc ferme. Φυσικά οι 2500 θέσεις στάθμευσης δίπλα στη διαδρομή, θα βρίσκονται στη διάθεση των θεατών και των επισκεπτών.

Για τους συμμετέχοντες θα υπάρξουν και αρκετές παροχές, οι οποίες θα ανακοινωθούν αρκετά πριν την έναρξη της διαδικασίας των Δηλώσεων Συμμετοχής. Για τη νέα ημερομηνία θα υπάρξει ενημέρωση με νέο δελτίο τύπου.

Δελτίο τύπου

sports.ert.gr.

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ