27 Ιουλίου 2021

Ανδρέας Μικρούτσικος για Γλυκά Νερά: «Αυτό κράτησε σε όλη την κηδεία και μου έκανε τεράστια εντύπωση»

Αφοπλιστικός ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά!

Σαφή θέση πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το έγκλημα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο το πρωινό της Δευτέρας στον αέρα του OPEN. Ειδικότερα, μέσω του Ευτυχείτε, ο παρουσιαστής μετέφερε την συνομιλία που είχε με φίλη των δύο οικογενειών στην Αλόννησο.

Τα όσα του ανέφερε το συγκεκριμένο πρόσωπο πραγματικά σοκάρουν για το πως κινήθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατά την διάρκεια της κηδείας.

«Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια κηδεία με την έννοια της απόλυτης σιωπής γιατί συνήθως υπάρχει ένα κατανυχτικό, μεγαλοπρεπές κλίμα. Δεν μιλούσε κανείς κι ήταν κατηφείς.

Μέσα σε αυτό το κλίμα ήταν ένας Μπάμπης, όπου κρατά το μωρό, κάθεται δίπλα στον τάφο κι έχει γυρισμένο το προσωπάκι της κόρης να κοιτά προς το φέρετρο», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σοκάροντας το πάνελ και συνέχισε:

«Εμείς ρίχναμε χώμα και λουλούδια κι αργότερα σηκώθηκε σκόνη κι ενοχλήθηκα που αυτή πήγαινε στο πρόσωπο του μωρού. Ήθελα να του πω Μπάμπη πάρε λίγο το μωρό και να μην βλέπει αυτή την εικόνα του χώματος. Αυτό κράτησε σε όλη την κηδεία και μου έκανε τεράστια εντύπωση.

Χρησιμοποίησε το παιδί για ασπίδα ακόμα και στην κηδεία. Μου είπε δεν ήθελα να ρίξω το χώμα για το παιδί. Η σιωπή που ζήσαμε στην κηδεία, υπήρχε και στην Αλόννησο την επόμενη ημέρα.»

To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος για Γλυκά Νερά: «Αυτό κράτησε σε όλη την κηδεία και μου έκανε τεράστια εντύπωση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ