28 Ιανουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Ανεμβολίαστη ομολογεί: Ψάχνω «λαμόγιο γιατρό» να μου δώσει πλαστό πιστοποιητικό

Άλλο να φαντάζεσαι ότι γίνεται και άλλο να ακούς κάποιον να ομολογεί κυνικά πως ψάχνει… «λαμόγιο γιατρό» για να της δώσει πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού. Γιατί εμβόλιο δεν θέλει να κάνει αλλά τα προνόμια των εμβολιασμένων, τα θέλει…

Η «φάμπρικα» των πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης προκαλεί ήδη συναγερμό, με νέες καταγγελίες να έρχονται στο φως καθημερινά. Αλλά η παραδοχή ανεμβολίαστης γυναίκας ότι έχει βγει στη… γύρα για να βρει γιατρό που θα της δώσει «μαϊμού» πιστοποιητικό γιατί δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο, ξεπερνά κάθε όριο.

Η γυναίκα αυτή μίλησε στον ΣΚΑΙ, με γυρισμένη την πλάτη της φυσικά. Και παραδέχτηκε ότι «δεν πρόκειται να εμβολιαστώ με την καμία και θα ψάχνω να βρω λαμόγια γιατρούς για να μου δώσουν πλαστά πιστοποιητικά».

«Έχω σκεφτεί να πάρω ένα θετικό τεστ για να μην εμβολιαστώ, αλλά ο γιατρός δεν το δέχτηκε. Έχω σκεφτεί να κάνω και ψεύτικο πιστοποιητικό. Έχω σκεφτεί να πω στο γιατρό να μη μου βάλει τη βελόνα και να πετάξει έξω το υγρό. Τους έχω προτείνει να τους πληρώσω τόσο, όσο μπορώ. Τους παίρνω τηλέφωνο και τους λέω πόσα θέλεις, αλλά φοβούνται και δεν το κάνουν», είπε η γυναίκα με το όνομα Κατερίνα, στον ΣΚΑΙ. ν

Η ίδια ισχυρίζεται πως οι εμβολιασμένοι είναι πιο επικίνδυνοι γιατί μπορούν να κολλήσουν τους ανεμβολίαστους. Στην παρατήρηση, δε, πως αυτό που κάνει είναι παράνομο, απάντησε: «Δεν πειράζει. Στην π*** απαντάς με π***».

Η ίδια γυναίκα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (08.09.2021) και στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. Ισχυρίστηκε ότι δεν είναι αρνήτρια ούτε της πανδημίας, ούτε του εμβολιασμού (κι ας μην θέλει να κάνει το εμβόλιο). Δήλωσε «αναγκαστική αρνήτρια».

Δεν είμαι αρνήτρια αλλά…

Στη δεύτερη συνέντευξή της, πάλι με πλάτη φυσικά, ισχυρίστηκε πως ο γιατρός της είπε πως δε μπορεί να κάνει το εμβόλιο λόγω ενός προβλήματος υγείας. Και γι’ αυτό, είπε, ψάχνει τρόπο να εκδώσει πιστοποιητικό, καθώς το χαρτί που επιβεβαιώνει το πρόβλημα υγείας της δεν γίνεται δεκτό στα μαγαζιά, στα οποία πλέον μπορούν να μπουν μόνο οι εμβολιασμένοι.

«Όταν εκείνοι επιλέγουν, από τη στιγμή που δεν κάνω το εμβόλιο, να είμαι ένας μη ελεύθερος άνθρωπος, επιλέγω κι εγώ έναν ίδιο τρόπο να τους απαντήσω. Είναι δικό μου θέμα το πότε θα αποφασίσω να το κάνω», είπε.  

«Δεν μπορεί κανένας, από τη στιγμή που θεωρούμαστε ελεύθερη χώρα και πολίτες που ψηφίζουμε, να κάνει υποχρεωτικό το εμβόλιο», συνέχισε και πρόσθεσε πως «παράνομο για μένα είναι να στερείς την ελευθερία του ανθρώπου. Αφού υπάρχει πανδημία γιατί να μην κλειστούν και οι άλλοι μέσα;».

Και αμετανόητα, κατέληξε: «Θα συνεχίσω να είμαι αναγκαστική αρνήτρια του εμβολίου, γιατί δεν είπα ότι δεν θέλω να το κάνω, δεν είμαι όμως έτοιμη να το κάνω».

To άρθρο Ανεμβολίαστη ομολογεί: Ψάχνω «λαμόγιο γιατρό» να μου δώσει πλαστό πιστοποιητικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy