4 Δεκεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Ανυποχώρητος ο Βράνιες: «Για ψεύτες πατριώτες δεν επιστρέφω στην Εθνική»

Ανυποχώρητος ο Βράνιες: «Για ψεύτες πατριώτες δεν επιστρέφω στην Εθνική»

Ο Όγκνιεν Βράνιες έβαλε οριστικά τέλος στην παρουσία του στην Εθνική Βοσνίας, κάνοντας λόγο για ένα γκρουπ ανθρώπων που τον μείωναν κάθε φορά που αγωνιζόταν στην ομάδα.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ είχε πρόσφατα επαφές για να επιστρέψει στην ομάδα, αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν έχει πια την επιθυμία να φορέσει τη φανέλα της εθνικής του.

Οι δηλώσεις του Βράνιες

«Είναι αλήθεια πως είχα συνομιλίες με τους ανθρώπους της βοσνιακής ομοσπονδίας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εξέφρασαν την επιθυμία να φορέσω ξανά την φανέλα της εθνικής, ωστόσο αποφάσισα να βάλω ένα τέλος σε αυτή την ιστορία.

Δεν θέλω να επιστρέψω στην εθνική Βοσνίας. Δεν έχω την δύναμη, αλλά και την επιθυμία να αγωνιστώ μετά τα αρνητικά σχόλια εις βάρος μου.

Πάντα ήμουν διαθέσιμος. Ήρθα ακόμα και τραυματίας από προετοιμασία. Έπαιζα παρά τους πόνους που αισθανόμουν και ποτέ δεν έψαξα για δικαιολογίες. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό. Ο Βράνιες πάντα ήταν το πρόβλημα. Πάντα ήθελαν να με μειώνουν κάποιοι ασήμαντοι άνθρωποι. Αρκετά, όπως είπα πάντα έδιναν το μάξιμουμ. Ακόμα και σήμερα λένε πως ήμουν από τους πιο αφοσιωμένους διεθνείς που μην ξεχνάτε οδήγησαν την Βοσνία σε Μουντιάλ.

Υπάρχει ένα γκρουπ ψεύτικων οπαδών και πατριωτών, οι οποίοι ποτέ δεν είπαν μια καλή κουβέντα για μένα. Πρόκειται για το μεγαλύτερο κακό στο βοσνιακό ποδόσφαιρο. Δεν τους σέβομαι και ποτέ δεν θα με σεβαστούν. Το έχω πει ανοικτά αρκετές φορές».

To άρθρο Ανυποχώρητος ο Βράνιες: «Για ψεύτες πατριώτες δεν επιστρέφω στην Εθνική» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ