6 Φεβρουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

«Αν δεν ήμουν εμβολιασμένος θα είχα διασωληνωθεί» – Μεγάλη περιπέτεια για τον αδερφό της Ευδοκίας Ρουμελιώτη

Ο αδερφός της ηθοποιού, Γιώργος Ρουμελιώτης, στα 45 του χρόνια λίγο έλειψε να διασωληνωθεί, χτυπημένος από τον κορονοϊό.

Μιλώντας στο TLIVE και την Τατιάνα Στεφανίδου, ο επιχειρηματίας περιέγραψε την περιπέτειά του, από τη στιγμή που του είπαν ότι ήταν θετικός στον κορονοϊό, αν και ήταν ήδη εμβολιασμένος.

«Αν δεν ήμουν εμβολιασμένος, θα είχα διασωληνωθεί από την πρώτη στιγμή» παραδέχτηκε ο ίδιος στην κάμερα της ενημερωτικής εκπομπής του Alpha. Σε όλο αυτή την περιπέτεια, στο πλευρό του ήταν η Ευδοκία Ρουμελιώτη. «Όταν ήμουν στο νοσοκομείο, η αδερφή μου καθόταν και εγώ την έβλεπα από το παράθυρο» εξομολογήθηκε.

«Είχα κάνει το εμβόλιο της Johnson, το μονοδοσικό. Είχα μικρό κύκλο επαφών και νόμιζα ότι ήμουν ασφαλής σε αυτή τη φούσκα που έχει φτιάξει ο καθένας μας. Μετά το εμβόλιο εγώ και οι περισσότεροι γνωστοί μου χαλάρωσαν. Κόλλησα τρεις μήνες μετά το εμβόλιο. Όταν κόλλησα δεν το κατάλαβα, γιατί πίστευα ότι είναι από το κλιματιστικό ή τη μηχανή. Την τέταρτη ημέρα έκανα self test και βγήκε θετικό. Έκανα το μοριακό στη συνέχεια και επιβεβαιώθηκε. Ήμουν γενικά ψύχραιμος, αλλά πήρα και τα μέτρα μου.

Μου έκανε όλο αυτό πνευμονία από την τρίτη ημέρα και στους δύο πνεύμονες. Ήταν πολύ επιθετικό. Εξαντλήθηκα. Με το που μπήκα στο νοσοκομείο, ήταν τρομαγμένοι οι γιατροί. Καθυστέρησα αρκετά, σύμφωνα με την κλινική μου εικόνα. Μου έκαναν τις εξετάσεις και μου είπαν “θα νοσηλευτείτε”. Μου έκαναν μια θεραπεία και συν το εμβόλιο, κατάφεραν να γυρίσουν λίγο την κατάσταση. Ταλαιπωρήθηκα για να ξανανέβει το οξυγόνο» είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου ο Γιώργος Ρουμελιώτης.

To άρθρο «Αν δεν ήμουν εμβολιασμένος θα είχα διασωληνωθεί» – Μεγάλη περιπέτεια για τον αδερφό της Ευδοκίας Ρουμελιώτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy