28 Ιουλίου 2021

Απίστευτο σκηνικό: Περπατούσε έξω γυμνός, με σακούλα στα γεννητικά του όργανα, γιατί απάτησε τη γυναίκα του (pic)

Απίστευτο σκηνικό: Περπατούσε έξω γυμνός, με σακούλα στα γεννητικά του όργανα, γιατί απάτησε τη γυναίκα του (pic)

Με ένα ιδιαίτερα περίεργα… «πρωτότυπο» τρόπο αποφάσισε ένας άνδρας στις ΗΠΑ να «εξιλεωθεί» αφού απάτησε την σύζυγό του. Ο 41χρονος εντοπίστηκε από τις Αρχές να κυκλοφορεί σχεδόν ολόγυμνος με ένα τσιγάρο χασίς στο χέρι.

Το περίεργο αυτό περιστατικό, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Star, σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο στη Ν. Καρολίνα και όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Michael Boatman εκείνος φορούσε μόνο μια πλαστική σακούλα… στα γεννητικά του όργανα.

Ο 41χρονος, σύμφωνα με την Daily Star, δήλωσε στους αστυνομικούς πως έκανε τον… «γύρο της ντροπής», ώστε να εξιλεωθεί για το γεγονός ότι είχε απατήσει τη γυναίκα του. Μάλιστα ανέλυσε και τα κίνητρα του, κάνοντας πολλές αναφορές στην ιστορία του Αδάμ και της Εύας και δήλωσε πως ήταν έτοιμος να μπει στη φυλακή για τις πράξεις του.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του, αν και στην αρχή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει. Ο Michael Boatman βρισκόταν σε τέτοια σύγχυση που έλεγε στους αστυνομικούς ότι «δεν υπάρχει αύριο γι’ αυτόν» και ζητούσε να τον πυροβολήσουν…

Ο 41χρονος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Star, βρίσκεται πλέον υπό κράτηση και κατηγορείται για προσβολή της δημόσιας αιδούς, κατοχή κάνναβης και αντίσταση κατά της αρχής. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι το ποινικό του μητρώο έδειξε πως, το γεγονός ότι είχε απατήσει τη γυναίκα του ήταν το λιγότερο που το βάραινε… αφού στο παρελθόν είχε καταδικαστεί τρεις φορές για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Με πληροφορίες από Daily Star

To άρθρο Απίστευτο σκηνικό: Περπατούσε έξω γυμνός, με σακούλα στα γεννητικά του όργανα, γιατί απάτησε τη γυναίκα του (pic) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ