15 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Απεβίωσε ο Τζιανλούκα Βιάλι

 

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 58 ετών ο θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου, καθώς “νικήθηκε” από τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ο Τζιανλούκα Βιάλι πέθανε σε ηλικία 58 ετών προκαλώντας θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου έδωσε την άνιση μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας τα τελευταία πέντε χρόνια η οποία και τελικά τον κατέβαλε.

Στο παρελθόν ο Τζιανλούκα Βιάλι είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Η περιπέτειά μου με τον ανεπιθύμητο επισκέπτη δεν έχει τελειώσει ακόμα, ήρθε και πάλι, τώρα το διαχειριζόμαστε. Είμαι καλά αλλά το ταξίδι μου δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Ο φιλοξενούμενος, όπως τον αποκαλώ εγώ, είναι πάντα εδώ μαζί μου. Αυτή τη στιγμή είμαι σε κατάσταση συντήρησης. Ο όγκος υπάρχει. Μερικές φορές είναι παρών, άλλες όχι. Εγώ θα παλεύω πάντα επειδή θέλω να είμαι εδώ για πάρα πολλά χρόνια. Θέλω να συνεχίσω να αντέχω για πολύ καιρό ακόμα. Εάν έχω θέληση να παλεύω το οφείλω ιδιαίτερα στην οικογένειά μου και στους φίλους μου και σε όλους εκείνους που με περιβάλλουν και μου μεταδίδουν δύναμη και κουράγιο». Ο Ιταλός είχε διαγνωστεί με καρκίνο το 2018.//

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ