4 Φεβρουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Αποκαλύψεις από παρουσιάστρια μεγάλου καναλιού – «Έχω δεχτεί παρενόχληση»

Αποκαλύψεις από παρουσιάστρια μεγάλου καναλιού – «Έχω δεχτεί παρενόχληση»

Μια απόμα αποκάλυψη για παρενόχληση σε επαγγελματικό χώρο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, και την έκανε η παρουσιάστρια του MEGA Μαριλένα Γεραντώνη, γνωστή και από τη μακρά θητεία της στον ΣΚΑΪ.

Η Μαριλένα Γεραντώνη, μιλώντας στo Secret και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου, αποκάλυψε πως έχει δεχτεί παρενόχληση στο ξεκίνημά της στην δημοσιογραφίαέχω

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «έχω δεχθεί παρενόχληση και μόνο. Την εποχή εκείνη δεν είχαν ωριμάσει οι συνθήκες, όπως σήμερα. Μίλησα άμεσα σε συναδέλφους για την πίεση που είχα υποστεί, όμως δεν το κατήγγειλα επισήμως. Δεν υπήρχε καμιά περίπτωση να δικαιωθώ, ούτε να γίνω πιστευτή. Το άτομο ήταν πολλά χρόνια στον χώρο, ενώ εγώ μόλις λίγους μήνες στη δημοσιογραφία.

Η διαχείριση δεν ήταν εύκολη, αλλά το πάλεψα με τον σωστό τρόπο. Για καλή μου τύχη, σχετικά γρήγορα παρουσιάστηκε μια νέα επαγγελματική ευκαιρία. Ήταν στο MEGA – όνειρο ζωής για κάθε δημοσιογράφο – την οποία και άδραξα χωρίς σκέψη, κι έτσι εγκατέλειψα το προηγούμενο, τοξικό περιβάλλον.

To άρθρο Αποκαλύψεις από παρουσιάστρια μεγάλου καναλιού – «Έχω δεχτεί παρενόχληση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy