24 Ιουνίου 2021

Απολαυστικός Χεζόνια: «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό, η καρδιά μου είναι εδώ» (video)

Απολαυστικός Χεζόνια: «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό, η καρδιά μου είναι εδώ» (video)

Ο Μάριο Χεζόνια έστειλε μήνυμα παραμονής στον Παναθηναϊκός και τη νέα σεζόν στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο για την Euroleague.

Αφού ανέλυσε τη φάση του καλαθιού του, που έστειλε το ματς στην παράταση, ο Μάριος Χεζόνια, δήλωσε πως θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν και πως η καρδιά του ανήκει στην ομάδα.

Οι δηλώσεις του Μάριο Χεζόνια

«Τους το χαλάσαμε λίγο, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά. Θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν καλά, να παίξουμε για την υπερηφάνεια μας και αυτό κάναμε. Το μόνο που θυμάμαι από τη φάση είναι να μου λέει ο Μακ ότι έχω 6 δευτερόλεπτα. Δεν είχα τον χρόνο να κοιτάξω ποιον είχα απέναντί μου. Ήταν ο Χάινς, που ξέρω από την προηγούμενη θητεία μου στην Euroleague ότι είναι καλός αμυντικός. Βασίστηκα στη σκληρή δουλειά που έχω κάνει και στο ταλέντο μου. Βγήκε έτσι η φάση πήγα από αριστερά και έβαλα το καλάθι.

Εγώ θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό. Είναι μία περίεργη σεζόν λόγω κορονοϊού, αλλά δεν έχει σημασία. Εγώ οπουδήποτε και αν βρίσκομαι νιώθω την αγάπη του κόσμου και το πόσο μεγάλη είναι αυτή η ομάδα. Θέλω να είμαι εδώ και του χρόνου. Η καρδιά μου είναι έξω από το σώμα μου για την ομάδα αυτή».

To άρθρο Απολαυστικός Χεζόνια: «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό, η καρδιά μου είναι εδώ» (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά