26 Οκτωβρίου 2021

Απολογισμός πεπραγμένων από τον δήμαρχο Κορινθίων Β. Νανόπουλο

Στον απολογισμό του δεύτερου χρόνου της δημαρχιακής του θητείας, προχώρησε ο δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος. Έκανε λόγο για ομαδική δουλειά που φέρνει αποτέλεσμα, για συνεργασία και σύνθεση απόψεων, για σχεδιασμό, στόχευση και υλοποίηση.

«Με απόλυτη συνέπεια σε όσα έχω δεσμευτεί και με σεβασμό στους πολίτες, παρουσιάζουμε τον απολογισμό πεπραγμένων της δεύτερης χρονιάς της θητείας μας. Μιας θητείας που φιλοδοξούμε να είναι η θητεία των μεγάλων αλλαγών στο δήμο Κορινθίων. Είμαι περήφανος που ηγούμαι αυτής της ομάδας, περήφανος για τους συνεργάτες μου και όσα καταφέρνουν με πολλή δουλειά και συνεργασία. Μόνο έτσι θα κατορθώσουμε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες των πολιτών και να προγραμματίσουμε το μέλλον του τόπου μας», ανέφερε στην εισήγησή του, ο Βασίλης Νανόπουλος.

Επισήμανε, πως, «υπάρχει πολλή δουλειά η οποία γίνεται αλλά δεν φαίνεται στους πολίτες», δίνοντας ως παραδείγματα το ζήτημα του νερού και την παράδοση της πλατείας Π. Τσαλδάρη, αλλά και όλες τις επαφές που ο ίδιος φροντίζει να έχει ο δήμος, στα κέντρα εξουσίας και λήψης αποφάσεων, ώστε να εξασφαλίζονται πόροι προς αξιοποίηση.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων για την σύμπνοια και συνεργασία τους. «Το κοινό καλό και η αγάπη για τον τόπο μας μας ενώνουν», κατέληξε.

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ