6 Ιουλίου 2022

Απόδοση τιμών στους απόστρατους της Ελληνικής Αστυνομίας. Δοξολογία τελέστηκε και στο Καρπενήσι

H Εορτή των Αγίων Πάντων έχει καθιερωθεί από την Ελληνική Πολιτεία ως Ημέρα Τιμής στους Απόστρατους Αστυνομικούς, ως ελάχιστη επιβράβευση και τιμή για την αναγνώριση της προσφοράς τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και γενικότερα στην κοινωνία, κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Για το σκοπό αυτό, τελέστηκαν, την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022, Δοξολογίες στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και συγκεκριμένα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό τα Εισόδια της Θεοτόκου στη Λιβαδειά, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Χαλκίδα, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Καρπενήσι (ΦΩΤΟ), στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Λαμία και στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Άμφισσα.

Η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, αναγνώσθηκε σε όλες τις εορταστικές τελετές, ενώ μετά το πέρας των Δοξολογιών έλαβαν χώρα μικρές δεξιώσεις. Στις τελετές παρέστησαν θρησκευτικές και πολιτικές αρχές, εκπρόσωποι Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και επαγγελματικών ενώσεων, καθώς και πλήθος Απόστρατων και εν ενεργεία Αστυνομικών.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ