21 Οκτωβρίου 2021

Απόστολος Γκλέτσος: Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στ. Ελλάδας, για την υπόθεση ναρκωτικών και την φερόμενη εμπλοκή του

Ο επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας κ Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΙ και την Ιωάννα Μαλέσκου, ξεκαθαρίζει τη θέση του ότι καμία σχέση δεν έχει με την υπόθεση ναρκωτικών που αποκαλύφθηκε πρόσφατα στη Στυλίδα.

Μάλιστα ο ίδιος δεν αρνείται τη σχέση του με τον λιμενικό ο οποίος είναι ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης που εξαρθρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, αποκαλύπτοντας επίσης ότι έχουν οικογενειακές σχέσεις. Η γυναίκα του φερόμενου ως διακινητή, υπήρξε για δύο φορές υποψήφια στο συνδυασμό του κ. Γκλέτσου για τον Δήμο της Στυλίδας.

Σχετικά με την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση θεωρεί ότι είναι “στημένη” και αποτελεί πολιτική του δίωξη, η φερόμενη εμπλοκή του, ότι ο ίδιος δεν έχει “ούτε μία στο τρισεκατομμύριο” όπως είπε σχέση με ναρκωτικά, ενώ αποκάλυψε ότι έχει απευθυνθεί στην δικαιοσύνη για την υπόθεση αυτή.

Συνέντευξη στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ

«Στημένη» χαρακτηρίζει ο δημοφιλής ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος την εμπλοκή του ονόματός του σε υπόθεση ναρκωτικών για την οποία κινήθηκε μάλιστα και νομικά.
Μιλώντας στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ και την Ιωάννα Μαλέσκου, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του με την υπόθεση και δήλωσε με νόημα «να δούμε ποιος θα καεί στο τέλος».
Ο ηθοποιός ανέφερε ότι τον ενέπλεξαν λόγω της πολιτικής του δράσης, γιατί έχει «ενοχλήσει» στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί απειλές και πιέσεις και πρόσθεσε ότι έχει «χαλάσει τη σούπα» σε σκοτεινές δουλειές.
Ο κ. Γλέτσος ανέφερε πως ενημερώθηκε για την υπόθεση από φίλους του που του τηλεφώνησαν διαβάζοντας δημοσιεύματα που τον φωτογράφιζαν και δεν έχει κληθεί από εισαγγελικές και δικαστικές αρχές να καταθέσει.
«Επιδιώκω να ενοχλώ αυτούς που είναι ψεύτες, κλέφτες και παίρνουν μίζες. Είναι πολλοί και θα με βρίσκουν μπροστά τους» τόνισε χαρακτηριστικά.
Για τον αξιωματούχο του Λιμενικού που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, ανέφερε ότι όντως έχουν φιλική σχέση διότι η σύζυγός του ήταν δύο φορές υποψήφια με τον συνδυασμό του στις τοπικές εκλογές.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ