7 Οκτωβρίου 2022

ΜΕΝΟΥ

Από παθολογικά αίτια ο θάνατος ζευγαριού ηλικιωμένων στην Κυψέλη – «Έσβησαν» μόνοι και αβοήθητοι

Μετά από μακρά ζωή – πάνω από 9 δεκαετίες, μια τραγική έξοδος: ζευγάρι ηλικιωμένων εντοπίστηκε νεκρό σε διαμέρισμα της Κυψέλης. Είχαν καλέσει οι γείτονες την αστυνομία, λόγω έντονης δυσοσμίας. Οι εκτιμήσεις δεν παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια και ο θάνατός τους αποδίδεται σε παθολογικά αίτια. Το θλιβερό; Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, ο σύζυγος πέθανε πρώτος, η σύζυγος περιφερόταν σαστισμένη και μόνη στο διαμέρισμα, για να τον “ακολουθήσει” μερικά 24ωρα μετά.

Σε παθολογικά αίτια οφείλονται οι αιφνίδιοι θάνατοι του ζευγαριού των ηλικιωμένων που βρέθηκαν νεκροί στην Κυψέλη, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή. Δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης του διαμερίσματος. Οι αστυνομικοί άνοιξαν την εξώπορτα με κλειδαρά, ενώ τα άψυχα σώματά τους δεν φέρουν τραύματα.

Η έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από το σπίτι προβλημάτισε τους γείτονες οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία.

Ο άνδρας, 91 ετών, βρίσκεται σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, καθώς είχε πεθάνει πριν από 8 ημέρες, ενώ η 90χρονη γυναίκα πριν από 1 ημέρα. Ο υπερήλικας βρέθηκε στην τουαλέτα και η σύζυγος του στο υπνοδωμάτιο. Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Επιμέλεια: Δήμητρα Σέκη, Ζώης Κακκαβάς, Ελένη Μπουγά

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy