16 Μαΐου 2022

Στις 9 στο Καρπενήσι, στις 10 στα Άγραφα. Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα (26/1) τα σχολεία της Ευρυτανίας. Οι ανακοινώσεις των Δήμων

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί ενημερώθηκαν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδεση την Τρίτη 25 Ιανουαρίου· νωρίτερα, οι δήμοι Καρπενησίου και Αγράφων είχαν ανακοινώσει την αναστολή της διά ζώσης λειτουργίας των σχολικών μονάδων.

Σήμερα, Τετάρτη 26/1/22, ο Δήμος Καρπενησίου εξέδωσε ανακοίνωση: οι σχολικές μονάδες θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί. «Την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου θα ξεκινήσουν τα μαθήματά τους στις 9:00 π. μ. Στο κανονικό τους ωράριο θα λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί, το ΚΔΑΠ και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ», αναφέρει ο δήμος.

Στον Δήμο Αγράφων τα σχολεία θα ανοίξουν στις 10 το πρωί. «Με απόφαση του Δημάρχου Αγράφων κ. Καρδαμπίκη, σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 26/1/22, τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Αγράφων καθώς και ο παιδικός σταθμός θα λειτουργήσουν με ώρα έναρξης 10.00 π.μ., εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ