Αργότερα θα ανοίξουν αύριο (18/2) τα σχολεία της Ευρυτανίας, λόγω παγετού. Στους -10c η ελάχιστη στο Καρπενήσι

ΦΩΤΟ. Αποχιονισμοί και ρίψη άλατος στα προαύλια των σχολείων του Καρπενησίου / 4ο Δημοτικό Σχολείο

Η “Μήδεια” έφυγε, αλλά η παγωνιά διατηρείται -για λίγο ακόμα- στην Ευρυτανία, αναγκάζοντας τους δήμους Καρπενησίου και Αγράφων να τροποποιήσουν τη λειτουργία των σχολείων. Σήμερα το πρωί η θερμοκρασία στην πόλη του Καρπενησίου έπεσε στους 10c.

Τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έμειναν κλειστά τη Δευτέρα 15, την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17/2, λόγω χιονοπτώσεων και χαμηλών θερμοκρασιών εν συνεχεία. Όπως προβλέπεται, τα μαθήματα δεν χάθηκαν αλλά έγιναν με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης.

Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, τα Ευρυτανόπουλα θα επιστρέψουν στις σχολικές αίθουσες, αλλά… λίγο αργότερα. Σε σχετικές ανακοινώσεις των δήμων, διαβάζουμε:

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Όλες οι σχολικές βαθμίδες του Δήμου Καρπενησίου θα εκκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9:00 π.μ. την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021.

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου μας θα παραμείνει κλειστό ενώ οι Παιδικοί – Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν στο κανονικό τους ωράριο.“.

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ

Με απόφαση του Δημάρχου Αγράφων κ. Καρδαμπίκη, σας ενημερώνουμε ότι αύριο Πέμπτη 18-02-2021, τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Αγράφων καθώς και ο παιδικός σταθμός θα λειτουργήσουν με ώρα έναρξης 10.00 π.μ., εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών.“.

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά