29 Ιανουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Ασκήθηκε δίωξη σε δύο άνδρες για την υπόθεση Σιαμπάνη

Ο τερματοφύλακας του Άρη, Μάριος Σιαμπάνης, είχε καταγγείλει πέρυσι προσπάθεια δωροδοκίας του πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, γεγονός που έφερε δίωξη εναντίον δύο ανδρών, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ένας 46χρονος και ένας 41χρονος κατηγορούνται για απόπειρα δωροδοκίας επαγγελματία αθλητή, με τη σχετική έρευνα να σημειώνει ότι ενήργησαν αυτόνομα, καθώς δεν διαπιστώθηκε εμπλοκή ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως ηθικών αυτουργών στην τέλεση του συγκεκριμένου αδικήματος. 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς χώρους σχημάτισαν δικογραφία, στο πλαίσιο μεθοδικής και επιστάμενης έρευνας που διενήργησαν, σε βάρος δύο (2) Ελλήνων ηλικίας 46 και 41 ετών για περίπτωση απόπειρας δωροδοκίας επαγγελματία αθλητή.

Η σχετική δικογραφία σχηματίσθηκε στο πλαίσιο Προκαταρκτικής Εξέτασης που παραγγέλθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και αφορά σε παράβαση της Νομοθεσίας περί «Ερασιτεχνικού και Επαγγελματικού αθλητισμού κ.α. διατάξεων – Προσφοράς σε αθλητή δώρων με σκοπό τον επηρεασμό του αποτελέσματος αγώνα ομαδικού αθλήματος, ο οποίος περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις του εσωτερικού.

Κατέθεσε κι ο Καρυπίδης για την υπόθεση Σιαμπάνη

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και έπειτα από καταγγελία που πραγματοποιήθηκε από ποδοσφαιριστή ομάδας της Θεσσαλονίκης, στις 10-12-2020 στην περιοχή των Πεύκων, ο 46χρονος με τον 41χρονο προσέφεραν στον αθλητή χρηματικό ποσό, που εκείνος αρνήθηκε, προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, η οποία ήταν διαθέσιμη προς στοιχηματισμό από οποιοδήποτε εγγεγραμμένο μέλος του συνόλου των αδειοδοτούμενων στοιχηματικών σελίδων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική επικράτεια.
Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές».

Με πληροφορίες και από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

To άρθρο Ασκήθηκε δίωξη σε δύο άνδρες για την υπόθεση Σιαμπάνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy