25 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ασπρόπυργος: Παιδάκια βρέθηκαν κλειδωμένα σε πορτ μπαγκάζ – 5 νήπια ήταν μόνα τους στο δρόμο

Το περιστατικό συνέβη στην Ασπρόπυργο, πριν από 2 ημέρες. Τότε, που κάποιος ειδοποίησε την Αστυνομία, λέγοντας ότι υπήρχε ένα βρέφος στη μέση του δρόμου χτυπημένο.

Οι αστυνομικοί που πήγαν εκεί, όντως βρήκαν το μωρό, το πήραν μαζί τους και αναζήτησαν τους γονείς του παιδιού. Πλησιάζοντας σε ένα σπίτι της περιοχής, άκουσαν κλάματα, μέσα από αυτοκίνητο που ήταν εκεί παρκαρισμένο σύμφωνα με το MEGA.

Διαπίστωσαν ότι σε ένα από τα καθίσματα του αυτοκινήτου, βρισκόταν μόνο του ένα άλλο νήπιο, κλειδωμένο. Στη συνέχεια, άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ και βρήκαν μέσα άλλα τρία νήπια! Συνολικά δηλαδή 5 παιδάκια, αφημένα στην τύχη τους…

Οι αστυνομικοί εντόπισαν μία 13χρονη, η οποία τους είπε ότι τα παιδιά, της τα είχαν αφήσει οι μητέρες τους για να τα προσέχει και εκείνη, τα είχε στην κατάσταση αυτή που βρέθηκαν. Μάλιστα, για τα παιδάκια στο πορτ μπαγκάζ, παραδέχθηκε ότι η ίδια τα κλείδωσε.

Τα παιδάκια, μεταφέρθηκαν στο «Παίδων» και συντάχθηκε δικογραφία για τις μητέρες τους, για την παραμέλησή τους.

To άρθρο Ασπρόπυργος: Παιδάκια βρέθηκαν κλειδωμένα σε πορτ μπαγκάζ – 5 νήπια ήταν μόνα τους στο δρόμο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ