16 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας ανέλαβε ο Χρήστος Μουτσώκος, που είχε υπηρετήσει με επιτυχία και στην Α.Δ. Ευρυτανίας

από την έντυπη έκδοση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, λίγες ημέρες μετά τις κρίσεις των αξιωματικών στην ΕΛ.ΑΣ. και στο Αστυνομικό Μέγαρο Λαμίας έχουμε νέες αλλαγές που αφορούν στη Διεύθυνση της Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με νέα απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο μέχρι σήμερα επικεφαλής της Διεύθυνσης Φθιώτιδας, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτρης Φούρλας, μετακινείται από τον δεύτερο στον τρίτο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου και συγκεκριμένα στο Επιτελείο της ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας.

Στη Διεύθυνση Φθιώτιδας καθήκοντα Διευθυντή αναλαμβάνει ο Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Μουτσώκος, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών στις αστυνομικές υπηρεσίες της Ευρυτανίας, ως Διοικητής Ασφαλείας και τα τελευταία χρόνια, ως Αστυνομικός Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας.

Στην Α.Δ. Φθιώτιδας παραμένουν επίσης οι Αστυνομικοί Διευθυντές Βασίλης Ριζάκος, Δημήτρης Καταραχιάς, Γιάννης Νικοπολίδης και ο Ανδρέας Κυρίτσης που μετακινήθηκε από την Τροχαία Λαμίας. Τέλος, επικεφαλής στη ΓΕΠΑΔ Στερεάς, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής παραμένει ο Ταξίαρχος Γιώργος Καραχάλιος, που μετακινήθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φωκίδας.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ