Αυγενάκης: Υποστηρικτές του… Κουφοντίνα, επιτέθηκαν στο πολιτικό γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού προκαλώντας ζημιές

Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο, πραγματοποιήσαν άγνωστοι, υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα, προκαλώντας ζημιές στο εσωτερικό και στο εξωτερικό του.

“Οι γνωστές επικίνδυνες περιθωριακές ομάδες αυταρχικής νοοτροπίας δεν τρομοκρατούν κανέναν” τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού – “Η Κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται” είπε ο κ. Αυγενάκης, που έχει  στενές οικογενειακές σχέσεις με την Ευρυτανία.

Η επίθεση έγινε ξημερώματα Παρασκευής 26/2/2021, τις πρώτες πρωινές ώρες, περίπου στις 6:30, σύμωνα με την αστυνομία.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού για το περιστατικό ανέφερε:

“Ο στόχος και οι μέθοδοι που επέλεξαν τα εν λόγω κατευθυνόμενα πρόσωπα, καθόλου δεν εξυπηρετεί τη μεθόδευσή τους.

Όταν οι αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν τρομοκρατικές επιθέσεις, όπως αυτή που συνέβη σήμερα στο Πολιτικό μου Γραφείο στο Ηράκλειο, τότε αυτές στρέφονται εναντίον όλης της κοινωνίας του Ηρακλείου και της Κρήτης, κοινωνίας στης οποίας την υπηρεσία έχω αποδείξει κατά τα χρόνια της πολιτικής μου διαδρομής, ότι βρίσκομαι με αφοσίωση, σεβασμό και εργατικότητα.

Όσοι βρίσκονται πίσω από αυτή την πρακτική πολιτικής βίας, οφείλουν να συναισθανθούν το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνουν απέναντι στη δημοκρατική ομαλότητα, απέναντι στο σύνολο των συμπολιτών μας, οι οποίοι δίνουν σκληρούς καθημερινούς αγώνες, αλλά και στην Πατρίδα συνολικά.

Οι γνωστές επικίνδυνες περιθωριακές ομάδες αυταρχικής νοοτροπίας δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται σταθερά και αταλάντευτα τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου.

Αναμένω την καταδίκη απ΄ όλα τα κόμματα με τον κατηγορηματικότερο τρόπο της πρακτικής βίας που στρέφεται εναντίον του ίδιου του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος.

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά