28 Σεπτεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Αυλαία για το 4ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού με τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης τον Γιώργο Γάκη και τους Troublemakers 

Αυλαία για το 4ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού την Παρασκευή 9 Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο Κήπου, στις 21.00.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Χάρη Ηλιάδη, συμπράττει με τον Γιώργο Γάκη και τους Troublemakers και προσφέρουν στο κοινό της πόλης μία δυνατή μουσική εμπειρία.

Διάσημα τραγούδια των μεγαλύτερων ροκ συγκροτημάτων, όπως Beatles, Scorpions, Led Zeppelin, Guns n’ Roses, Aerosmith, καθώς και του ίδιου του Γιώργου Γάκη διασκευάζονται και παρουσιάζονται με συμφωνικό ήχο, και με ηλεκτρικά όργανα.

O Γιώργος Γάκης με το συγκρότημα του “The Troublemakers”, έχουν γραψει τη δική τους ιστορία στα μουσικά δρώμενα της χώρας. Αποτελούν για δεκαετίες μια από τις πλέον εμβληματικές παρουσίες στον χώρο της ροκ μουσικής, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Με 6 δίσκους στο ενεργητικό τους και συνεργασίες με «ιερά τέρατα» της παγκόσμιας ροκ σκηνής, ανοίγουν το φετινό Φεστιβάλ Καλοκαιριού, γιορτάζοντας 30 χρόνια παρουσίας στη μουσική σκηνή της χώρας.

TheTroublemakers:
Drums: Σωτήρης Γάκης
Guitar: Κώστας Κωσταδήμας
Bass: Αλέξανδρος Κασκάνης
Keyboards: Παναγιώτης Βούλγαρης
Vocals: Γιώργος Γάκης
Ενορχήστρωση: Παναγιώτης Βούλγαρης

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Όλο το πρόγραμμα αναλυτικά ΕΔΩ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ