29 Ιανουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Αυτό είναι το μικρό ηλεκτρικό της Volkswagen που θα έρθει με τιμή κάτω από τα €20.000

Το ID. LIFE είναι ένα πρωτότυπο όχημα που βασίζεται σε μία μικρότερη εκδοχή της πλατφόρμας MEB του ομίλου Volkswagen. Προϊοντικά τοποθετείται κάτω από το ID. 3 και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα πρακτικό αυτοκίνητο πόλης. Σκεφτείτε κάτι σαν το διάδοχο του e-up! αλλά σχεδιασμένο εξαρχής για ηλεκτροκίνητο και -για πρώτη φορά- με την κίνηση να μεταδίδεται στον μπροστινό άξονα.

«Το ID. LIFE αποδεικνύει για μια ακόμα φορά πόσο μοναδικά ευέλικτη είναι η MEB. Η πλατφόρμα είναι κατάλληλη για οχήματα όλων των τύπων, από μικρά αυτοκίνητα έως φορτηγά», αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο Thomas Ulbrich, υπεύθυνος εξέλιξης στο ΔΣ της Volkswagen. «Είναι η πιο σπονδυλωτή ηλεκτρική αρχιτεκτονική στη βιομηχανία. Μόλις αρχίζουμε να αξιοποιούμε τις δυνατότητες της MEB. Η απόδοση, η ικανότητα φόρτισης και το εύρος της θα συνεχίσουν να βελτιώνονται με κάθε νέο μοντέλο και ενημέρωση λογισμικού».

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

To άρθρο Αυτό είναι το μικρό ηλεκτρικό της Volkswagen που θα έρθει με τιμή κάτω από τα €20.000 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy