28 Σεπτεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Σήμερα, Τρίτη 30/5 στο Καρπενήσι: Ενημερωτική εκδήλωση για το ΕΣΠΑ 2021-2027 – Φάνης Σπανός: “ Θέλουμε να πιάσει τόπο…”

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με την ΕΥΔΕΠ Στερεάς Ελλάδας αρχίζουν σειρά ενημερωτικών συναντήσεων σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα για την παρουσίαση του νέου Περιφερειακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2021-2027», σε συνέχεια της έγκρισης του προγράμματος και της 1 ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2021-2027».

Στόχος των συναντήσεων με εκπροσώπους του α’ βαθμού αυτοδιοίκησης, κοινωνικούς και οικονομικούς εταίρους και εκπροσώπους φορέων, είναι η αναλυτική ενημέρωσή τους για τον προγραμματισμό των προσκλήσεων ένταξης έργων και δράσεων, τη μεθοδολογία και τα κριτήρια αξιολόγησης των προτεινόμενων προς ένταξη έργων και γενικά τον τρόπο ανάπτυξης και υλοποίησης του προγράμματος.

Πρώτος σταθμός των εκδηλώσεων ενημέρωσης για το νέο ΕΣΠΑ θα είναι το Καρπενήσι. Την Τρίτη 30 Μαΐου 2023, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου.

«Πετύχαμε πολλά με τα λίγα του ΕΣΠΑ που ολοκληρώνεται. Θέλουμε να πετύχουμε περισσότερα και για όλους με το νέο ΕΣΠΑ 21 – 27. Θέλουμε να πιάσει τόπο και να διαχυθεί το όφελος προς όλους», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε: «Προς τούτο, καλούμε την επόμενη περίοδο τους κοινωνικούς μας εταίρους, τους συνοδοιπόρους στον σχεδιασμό, αλλά και την εκτέλεση πλέον του προγράμματος, σε κάθε Περιφερειακή ενότητα για να τους ενημερώσουμε αναλυτικά, ώστε να προετοιμαστούν καταλλήλως. Θέλουμε μαζί να αξιοποιήσουμε το νέο πρόγραμμα συνολικού προϋπολογισμού 426,066 εκατ. ευρώ, για να απαντήσουμε στις πιο κρίσιμες αναπτυξιακές και κοινωνικές προκλήσεις της Περιφέρειάς μας».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ