24 Σεπτεμβρίου 2021

Βατόπουλος για εμβόλιο: Μετά από 6 μήνες θα έχουμε σαφή εικόνα για το αποτέλεσμα

Βατόπουλος για εμβόλιο: Μετά από 6 μήνες θα έχουμε σαφή εικόνα για το αποτέλεσμα

ΕΜΒΟΛΙΟ – ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Θα χρειαστεί ένα 6μηνο για να μπορέσουμε να έχουμε μία σαφή εικόνα για το αποτέλεσμα των εμβολιασμών στην Ελλάδα, σήμφωνα με την εκτίμηση του καθηγητή Μικροβιολογίας, Αλκιβιάδη Βατόπουλου.

Μετά από περίπου 6 μήνες θα μπορούμε να έχουμε μία σαφή εικόνα για τα αποτελέσματα από τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊλού στην Ελλάδα, σύμφωνα με την εκτίμηση του καθηγητή Μικροβιολογίας, Αλκιβιάδη Βατόπουλου.

Ο κ. Βατόπουλος, καλεσμένος σε εκπομπή της ΕΡΤ, επεσήμανε ότι δεν πρέπει να βιαζόμαστε και πως θα πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε αυστηρά τα μέτρα προστασίας.

Από την πλευρά της η γενική γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Κέντρων Υγείας, κα Βαρβάρα Ανεμοδουρά, επανέλαβε από την πλευρά της πόσο σημαντικό είναι να τηρούνται πιστά από τους πολίτες όλα τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορονοϊού, σημειώνοντας μάλιστα ότι για να δημιουργηθεί ανοσία στον πληθυσμό, θα χρειαστεί ένα μεγάλο διάστημα.

Ο κ. Βατόπουλος, ερωτηθείς σχετικά για το άνοιγμα των σχολείων, είπε ότι τις τελικές αποφάσεις θα τις λάβουν την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να εκτιμήσουν τα επιδημιολογικά δεδομένα πιο προσεκτικά.

Η κα Ανεμοδουρά, αναφερόμενη στους εμβολιασμούς των πολιτών, διευκρίνισε ότι υπάρχει προτεραιοποίηση και θα πρέπει οι πολίτες να εμβολιαστούς με τη σύμφωνη γνώμη του θεράποντα γιατρού τους.

To άρθρο Βατόπουλος για εμβόλιο: Μετά από 6 μήνες θα έχουμε σαφή εικόνα για το αποτέλεσμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ