(ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ) Στολίζεται για τα Χριστούγεννα το Καρπενήσι, για πότε προγραμματίζεται το άναμμα των δέντρων στην πλατεία

Οι χριστουγεννιάτικοι στολισμοί στο κέντρο του Καρπενησίου και τα πέριξ έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και περίπου μία εβδομάδα και θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες. Εν μέσω πρωτόγνωρων συνθηκών, ο δήμος Καρπενησίου και η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ φιλοδοξούν να προσδώσουν μια νότα αισιοδοξίας ενόψει των εορτών.

Το πρωί της Τετάρτης (2/12), συνεργεία του δήμου Καρπενησίου, υπό την επίβλεψη του αντιδημάρχου κ. Χρήστου Γενιτσαρόπουλου και παρουσία ανθρώπων του δήμου και της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ, με τη χρήση γερανοφόρου τοποθέτησαν τα λαμπιόνια στα δύο δέντρα, ενώ θα ακολουθήσουν οι χριστουγεννιάτικες μπάλες. Ο αρχικός προγραμματισμός του δήμου προβλέπει το άναμμα των δέντρων να γίνει την προσεχή Παρασκευή (4/12), ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες και την πορεία των εργασιών στολισμού.

Προφανώς, λόγω των περιοριστικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ (τουλάχιστον μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου), δεν θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση φωταγώγησης παρουσία πολιτών, ούτε και κανένα άλλο εορταστικό δρώμενο κατά τη διάρκεια του μήνα.

Την περασμένη Παρασκευή (27/11) συνεδρίασε διά περιφοράς, λόγω των μέτρων για την πανδημία, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενιαίας Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Παιδείας Προστασίας Αλληλεγγύης Δήμου Καρπενησίου (ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ), εγκρίνοντας τη διάθεση της δαπάνης για τις «Γιορτές Χειμώνα 2020-2021».

Διαβάστε αναλυτικά στα Ευρυτανικά Νέα που κυκλοφορούν

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά