17 Σεπτεμβρίου 2021

(ΒΙΝΤΕΟ) Ο Τάσος Δούσης και οι “Εικόνες” του αποθέωσαν την Ευρυτανία. Δείτε την εκπομπή που προβλήθηκε απόψε στην τηλεόραση

Αφιέρωμα στην Ευρυτανία προβλήθηκε μέσα από τη γνωστή ταξιδιωτική εκπομπή ΕΙΚΟΝΕΣ, του Τάσου Δούση. Στο 1ο μέρος, που “παίχτηκε” το βράδυ της Κυριακής (27/2), μέσα από τη συχνότητα του Open, ο παρουσιαστής αποθέωσε την ευρυτανική φύση και τις ομορφιές της.

Η ξενάγηση ξεκίνησε από την Ποταμιά και το Μεγάλο Χωριό, όπου το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μονοπάτια και σοκάκια του χωριού, ενώ ο παρουσιαστής δοκίμασε και ιππασία, όπως και τοπικές γεύσεις.

Εν συνεχεία, η εκπομπή βρέθηκε -μέσω της Καλιακούδας- στο Πανταβρέχει, με το τοπίο να αφήνει άφωνο τον Τάσο Δούση, που αποθέωσε το φαράγγι και το σκηνικό των καταρρακτών και έκανε λόγο για «εμπειρία ζωής», σε έναν από τους «τελευταίους ανέγγιχτους φυσικούς θησαυρούς της Ελλάδας».

Στην επιστροφή του ο παρουσιαστής επισκέφθηκε τον Γαύρο, όπου δοκίμασε πιάτα και γεύσεις σε ταβέρνα του οικισμού.

Το α’ μέρος της εκπομπής ΕΙΚΟΝΕΣ, με θέμα την Ευρυτανία

Το αφιέρωμα στην Ευρυτανία θα συνεχιστεί με την προβολή του 2ου μέρους, με ξενάγηση στον Προυσό, το Μοναστήρι της Παναγίας Προυσιώτισσας, τους Κορυσχάδες, το Βουτύρο, το Παλαιό Μικρό Χωριό.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ