20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Βουβή θλίψη στο Καρπενήσι για τον θάνατο του Τριαντάφυλλου Μαντή, σε ηλικία μόλις 25 ετών – Για νεκροψία-νεκροτομή η σορός του

Ένα νέο παιδί, μόνιμος κάτοικος του Καρπενησίου, έφυγε ξαφνικά και τόσο πρόωρα από τη ζωή, το βράδυ της Τρίτης 14 Σεπτεμβρίου 2021.

Όσοι είδαν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καρπενησίου να διασχίζει σαν «δαιμονισμένο» το κέντρο της πόλης, λίγο μετά τις 21.00 χθες τη νύχτα, γρήγορα κατάλαβαν πως κάτι κακό είχε συμβεί. Και, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν λίγο αργότερα.

Ο 25χρονος Τριαντάφυλλος Μαντής«Ντάφυ» όπως τον αποκαλούσαν σχεδόν όλοι- έχασε αδόκητα τη ζωή του. Βρέθηκε πεσμένος έξω από το σπίτι του, επί της οδού Ζηνοπούλου· οι πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν δεν έφεραν αποτέλεσμα, ενώ μάταιη ήταν και η προσπάθεια των γιατρών του Γεν. Νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε.

Κοινωνικός, καλόκαρδος και πρόσχαρος, ο «Ντάφυ» ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη μικρή κοινωνία του Καρπενησίου. Στο πένθος έχει βυθιστεί και το χωριό καταγωγής του, η Βίνιανη του Δήμου Αγράφων.

Ο θάνατός φαίνεται ότι προήλθε από παθολογικά αίτια, ωστόσο περισσότερο “φως” θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει στην Αθήνα. Προανάκριση για τον θάνατο διενεργεί η αστυνομία.

(UPDATE) Η κηδεία του Τριαντάφυλλου Μαντή θα γίνει την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021, στις 11πμ, στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Καρπενησίου.

Τα Ευρυτανικά Νέα εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντος.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ