27 Νοεμβρίου 2021

Βόλος: Οικογενειακό δράμα με τον γιο να σακατεύει στο ξύλο τον πατέρα του – Θλίψη για το επεισόδιο

Ο Βόλος παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης, που άρχισε να διαδραματίζεται σε γειτονιά της πόλης. Η αφορμή του επεισοδίου…

Στη σύλληψη ενός 30χρονου Έλληνα προχώρησαν χθες (27-10-2021) αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου. Ο νεαρός συνελήφθη μετά από μήνυση που υπέβαλε ο πατέρας του για ενδοοικογενειακή βία. Ο τραγικός πατέρας κατήγγειλε τον γιο του ότι του έριξε γροθιές στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια οικογενειακού επεισοδίου.

Τσακώνονταν επειδή δεν του έδινε λεφτά, όταν ο γιος του άρχισε να τον χτυπά και να του ρίχνει γροθιές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Ο πατέρας μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και έλαβε πρώτες βοήθειες μετά το περιστατικό και ευτυχώς δεν απαιτήθηκε νοσηλεία του.

Στη συνέχεια αιτήθηκε ακούσιο εγκλεισμό του γιου του σε ψυχιατρική κλινική, καθώς ο νέος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να περνά περίοδο έξαρσης. Ο νεαρός κρατήθηκε και με προφορική εντολή εισαγγελέα οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, εξετάστηκε από τους γιατρούς, διαπιστώθηκε ότι όντως χρήζει ακούσιου εγκλεισμού και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Επισημαίνεται ότι ο νέος έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν την Αστυνομία με παρόμοιες πράξεις και η δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η οικογένειά του είναι γνωστή.

To άρθρο Βόλος: Οικογενειακό δράμα με τον γιο να σακατεύει στο ξύλο τον πατέρα του – Θλίψη για το επεισόδιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ