28 Σεπτεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Βόλος: Παράταση έως τις 5 Ιουνίου για την έκθεση Δημιουργικής Ανακύκλωσης “Ένα οικοσύστημα από … σκουπίδια”

Εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 24 Μαΐου 2023 η μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα Έκθεση Upcycling με τίτλο «Ένα οικοσύστημα από …. Σκουπίδια”, μια συνδιοργάνωση της Περιβαλλοντικής Ομάδας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Συλλόγου «Πολίτες Μαγνησίας για την Υγεία και το Περιβάλλον» και της Καλλιτεχνικής Ομάδας της «Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών».

Η Έκθεση έχει σημαντική απήχηση ως τώρα, τόσο στα σχολεία που την επισκέφθηκαν την Πέμπτη και Παρασκευή (250 παιδιά) και σε αυτά που έχουν δηλώσει συμμετοχή για τις επόμενες ημέρες, όσο και σε άλλους πολίτες.

Δεδομένου του ενδιαφέροντος, οι διοργανωτές αποφάσισαν να παραταθεί η έκθεση ως τις 5 Ιουνίου, ημερομηνία κατά την οποία γιορτάζεται η παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος.

Να σημειωθεί ότι τόσο η παράδοση των έργων, που έχουν πουληθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, όσο και  η κλήρωση  ενός ή δύο μεγάλων «δέντρων» θα πραγματοποιηθούν την τελευταία ημέρα της έκθεσης.

Οι ώρες λειτουργίες της Έκθεσης, στον Θόλο του παραλιακού κτηρίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο, είναι 11:00-12:30 και 19:00-20.30 καθημερινά, ως τις 5 Ιουνίου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ