17 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Γενική Συνέλευση και εκλογές στον Σύλλογο Πολυτέκνων Ευρυτανίας – “Να ασχοληθούν οι νέοι, με όρεξη και χρόνο”

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Νομού Ευρυτανίας, πραγματοποιεί Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024, στις 10.30 το πρωί, στα γραφεία του στο Καρπενήσι.

Τα θέματα που θα τεθούν αφορούν την εκλογή προέδρου Γενικής Συνέλευσης και τριμελούς εφορευτικής επιτροπής, τον διοικητικό απολογισμό απερχόμενου Δ.Σ έτους 2023 από τον Πρόεδρο του συλλόγου, τον οικονομικό απολογισμό 2023, την ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση έτους 2023, ενώ παράλληλα θα γίνει ψηφοφορία για την απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και της Ε.Ε. από ευθύνες διοίκησης και οικονομικής διαχείρισης έτους 2023, θα ληφθεί απόφαση έγκρισης του προτεινόμενου προϋπολογισμού για το έτος 2024 και εξουσιοδότησης προς το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει από τις αρχαιρεσίες που θα ακολουθήσουν να εκλέγει τους εκπροσώπους του συλλόγου για τις γενικές συνελεύσεις της ΑΣΠΕ, ενώ θα κατατεθούν τυχόν προτάσεις για το νέο Δ.Σ. και στο τέλος θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής για την τριετία 2024-2027.

«Θα πρέπει να υπάρξει ενδιαφέρον από νέους πολύτεκνους, για να ασχοληθούν με τον σύλλογο», τονίζουν τα μέλη του εν ενεργεία Διοικητικού Συμβουλίου στην ανακοίνωσή τους, και καλούν νέα μέλη με όρεξη και χρόνο να ασχοληθούν, καθώς όπως τονίζεται «από το απερχόμενο Δ.Σ. δεν θα είναι κανείς υποψήφιος».

Σημειώνεται πως σε περίπτωση μη  απαρτίας, η συνέλευση θα επαναληφθεί στις 24 Μαρτίου 2024, ημέρα Κυριακή, την ίδια ώρα και στην ίδια αίθουσα, με οσαδήποτε παρόντα μέλη.

Τέλος, οι πολύτεκνοι που επιθυμούν να εκλεγούν ως μέλη Διοικητικού Συμβουλίου ή Εξελεγκτικής Επιτροπής, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας στον Σύλλογο μέχρι την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024 και ώρα 12.00 μ.μ..

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ